2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 318 پست
کلا به نظرم زندگی بدون عشق و عاشقی اروم تر هست دیگه نگران رفتن و اومدن کسی نیستی همش نگران نیستی چرا ...

واقعا درست میگی 

چیکار کنم دیگه خدا بخاد یکیو بزنه اینطوری هم میتونه 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

دیگه به آوا که لو نمیدم جریان چیه تااا خودش بفهمه😂

🤨🤨چه جریانی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین دیگه که اومدی اعتراف بگیری

😂پس اعتراف کن معلومه یه چیزایی هست 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مرسی فداتشم قربونت برم ممنون😍😍🥰🙏🙏

خدا نکنه عزیزم❤️🥰

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
😂😂

😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیگه به آوا که لو نمیدم جریان چیه تااا خودش بفهمه😂

آفرین بهت دمت گرم😍🥰😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نههههه زوده برای اعتراف 😁@چرچیلمم بیا ببین آوا میخواد از من اعتراف بگیره😆😆

سلام عزیز دلم بازم مبارک باشه❤❤❤❤❤

کی میخاست اعتراف بگیره تا انگشت چرچیل رو دهنش کنم

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

سلام عزیز دلم بازم مبارک باشه❤❤❤❤❤کی میخاست اعتراف بگیره تا انگشت چرچیل رو دهنش کنم

مرررسی قشنگم😍😍🥰🥰

آوااااا😁😂🤣

اره خواهش میکنم از انگشت مبارک واسش استفاده کن😁😁

@آوا_هسدم    

بیا پاسخگو باش🤣

مرررسی قشنگم😍😍🥰🥰آوااااا😁😂🤣اره خواهش میکنم از انگشت مبارک واسش استفاده کن😁😁@آوا_هسدم بیا پا ...

☹☹☹☹من از آوا میترسم

قایمم کن لطفا🙏

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

سلام عزیز دلم بازم مبارک باشه❤❤❤❤❤کی میخاست اعتراف بگیره تا انگشت چرچیل رو دهنش کنم

🤨🤨🤨بیام انگشتت رو بشکونمم دیگه نتونی ازش استفاده کنی 

دختره چش سفید 

☹☹☹☹من از آوا میترسمقایمم کن لطفا🙏

🤨🤨چرا 

مرررسی قشنگم😍😍🥰🥰آوااااا😁😂🤣اره خواهش میکنم از انگشت مبارک واسش استفاده کن😁😁@آوا_هسدم بیا پا ...

اومدم 😝😝