2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3352 بازدید | 318 پست
اعتراف میکنم که عاشقم 🥂 برو گمشو آبرو منو نبر

خب اقای عشقتون قصدش ازدواجه؟ 😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وکیلم نیاد به سوالی جواب نمیدم

🥺عنتر 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تا وکیلم نیاد به سوالی جواب نمیدم

ولی خواهرانه و دوستانه بهت یچیزی میگم 

تجربه سالها رابطه خودمه 

فردی که یبار ترکت کنه و بدون تو بتونه رو زیاد روش نباید حساب کرد 

من تجربه رفتن و ترک شدن رو چشیدم و میفهمم سخته 

ولی چشم و گوشتو باز کن 

انشاالله پایدار باشین

ولی خواهرانه و دوستانه بهت یچیزی میگم تجربه سالها رابطه خودمه فردی که یبار ترکت کنه و بدون تو بتونه ...

مرسی ولی در حالت عادی نبود که گفت میخاد بره فعلا که سر خوشم امیدوارم همینطور بمونه 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

تولدت مبارک و پرتکرار عزیزم🥰🎂

برسی به همه ی آرزوهای قشنگت 😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مرسی ولی در حالت عادی نبود که گفت میخاد بره فعلا که سر خوشم امیدوارم همینطور بمونه

امیدوارم 

چون خوب درکت میکنم حالتو من یه سال بخاطر اینکه ترکم کرد و رفت 

البته با هزار و یک دروغ، روز و شب نداشتم

حتی همین حال بدم تو اوج خواستن باعث شد من عضو این سایت بشم تا درد و دل کنم 

شاید شما تاپیک های اون زمان منو یادتون نیاد ولی چرچیل یبار گفت یادشه 

زنده بودم خوش بودم غرق در محبت دیگران بودم ولی یه گوشه از قلبم خالی بود 

انگار تیر خورده بود 

امیدوارم چون خوب درکت میکنم حالتو من یه سال بخاطر اینکه ترکم کرد و رفت البته با هزار و یک دروغ، روز ...

حالا یه سال که هیچی منکه اینقدر ضعیفم فکر کنم برا یوسفم زبونم لال نمیومد تا سالها تو کلبه احزانم براش گریه میکردم 

نگاه نکن به زبونم و غرورم 

آدم کاملا احساسی ام 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

تولدت مبارک و پرتکرار عزیزم🥰🎂برسی به همه ی آرزوهای قشنگت 😍

مرسی فداتشم قربونت برم ممنون😍😍🥰🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو هم اعتراف کن 😂چی به چیه عشق کیه کشک چیه کیس تون کیه😁

چیه امروز دور برداشتی اعتراف میگیری😁🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حالا یه سال که هیچی منکه اینقدر ضعیفم فکر کنم برا یوسفم زبونم لال نمیومد تا سالها تو کلبه احزانم برا ...

کلا به نظرم زندگی بدون عشق و عاشقی اروم تر هست 

دیگه نگران رفتن و اومدن کسی نیستی 

همش نگران نیستی چرا سرده چرا پیام نمیده 

واسه همین دارم سعی میکنم خودم تنهایی حال خودمو خوب کنم 

اگه ادم خودش عشق زندگی خودش باشه خیلی موفق تر هست 

داستان عشق و عاشقی من خیلی پیچیده هس شاید حوصله شو نداشته باشی 

ولی در یک جمله میتونم بگم درس گرفتم که تو دنیا فقط باید به جمله به هیچ کس اعتماد نکن، اعتماد کرد 

چیه امروز دور برداشتی اعتراف میگیری😁🥰

😂😂