2777
2789

زنا که بخاطر یه مرد همدیگه رو. میفروشن رو رفاقت دخترا اصلا حساب نکن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و کافیه در جمع خانم ها باشی تا ببینی چقدر مرد ستیزن

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

همه فقط حرف مفت میزننن برسن به زنشون میشن خادم غولام گوش به خودا

ببین من متاهل دیدم گفتن اصلا ازدواج نکنیا

بهش گفتم تو برو طلاق بگیر تا حرفتو باور کنم حرفی نداشت برا گفتن

همش زر مفته

واقعا نشنیدی یا ندیدی تو جمع خانم ها هم چقدر به آقایون بی احترامی میشه

ولشون کن همه سروته یک کرباسن

مرده شورشونو ببرن

مغرورهای خودخواه فکر کردند کی هستند

بچه ننه ها

مردها بی احساسن بی مسئولیتن

مرد جماعت وفا نداره 

و.... بسه یا بازم بگم

اتفاقا مردا با ما خانما میمیرن جونشونم میدن

مگر اینکه علاقه ای باشه نمبینی اکثر کسایی که ازدواج میکنن مجردیشونو بیشتر دوست دارن چون زیر یخ سقف معلوم میشه 

نه خانما اتفاقا الان همه  ی زنا فمینیستی تو جمع خانما باشی می فهمی خانما بی دلیل از همجنسشون دفاع می کنن مثلاً آقایون هیچ وقت طرف مردیو که زنشو میزنه نمی گیرند ولی خانما می گیرن یا حتی طرف زنی که خیانت می کنه یا بچشو ول می کنه می گیرن