2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه شما توی چند تا جمع اقا دیدین به هم تعمیم ندین اقایون معمولا زن ستیز نیستن مخصوصا اقایون با ایمان چون‌پیامبر میفرماید هرچقدر ایمان مرد زیاد تر بشه علاقه اش به زنان بیشتر میشه

نمونشن همین نی نی سایت

دقیقا همینه.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

و کافیه در جمع خانم ها باشی تا ببینی چقدر مرد ستیزن

زن ستیزی مردا خیلی خطرناک تر از مرد ستیزی زنا هست اینو وقتی به جامعه نگاه کنی می فهمی 

مثل تجاوز های دسته جمعی 

آزار و اذیت خیابانی لازم بیشتر توضیح بدم 

من اقا هستم اتفاقا خیلی به جنس زن و‌روحیه لطف و‌مهربان زن ۶لاقه دارم و اگر زن ها نباشن جامعه خیلی بی ...

بله دقیقا همینجوری هست من به عنوان یه خانم احساس میکنم مردا در برابر ما ضعیف هستن به التماس میفتن

نه خانما اتفاقا الان همه ی زنا فمینیستی تو جمع خانما باشی می فهمی خانما بی دلیل از همجنسشون دفاع می ...

اتفاقا شما برو تو اجمتاع کمی بچرخ...! مردهایی بسیار خواهی دید که از کتک خوردن زن ها خوشحالی می کنن!!!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

زن ستیزی مردا خیلی خطرناک تر از مرد ستیزی زنا هست اینو وقتی به جامعه نگاه کنی می فهمی مثل تجاوز های ...

دقیقا اونا برای انتقام آسیب بیشتری به یک خانم میتونن وارد کنن همین الان تو محل کارم همکارم میگفت خانما همشون خنگن یا من فقط از خانما مثل یه دستمال کاغذی استفاده میکنم گفتم این دیگه مشکل از توعه نه اون خانم