یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکه شما توی چند تا جمع اقا دیدین به هم تعمیم ندین اقایون معمولا زن ستیز نیستن مخصوصا اقایون با ایمان چونپیامبر میفرماید هرچقدر ایمان مرد زیاد تر بشه علاقه اش به زنان بیشتر میشه
نه خانما اتفاقا الان همه ی زنا فمینیستی تو جمع خانما باشی می فهمی خانما بی دلیل از همجنسشون دفاع می ...
اتفاقا شما برو تو اجمتاع کمی بچرخ...! مردهایی بسیار خواهی دید که از کتک خوردن زن ها خوشحالی می کنن!!!
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
زن ستیزی مردا خیلی خطرناک تر از مرد ستیزی زنا هست اینو وقتی به جامعه نگاه کنی می فهمی مثل تجاوز های ...
دقیقا اونا برای انتقام آسیب بیشتری به یک خانم میتونن وارد کنن همین الان تو محل کارم همکارم میگفت خانما همشون خنگن یا من فقط از خانما مثل یه دستمال کاغذی استفاده میکنم گفتم این دیگه مشکل از توعه نه اون خانم