2777
2789

انقد مدام قهر بود انقد سر هر چیزی قهر کرد که دیروز که دیدم یه هفته س سر یه چیز الکی منو رد میکنه و محلم نمیذاره افتادم رو دنده چپ و محلش نمی‌ذارم اما حالا به لج من همش بیرونه😢😢

شوهرت؟

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

دیگه دیروزم مشاورم گفت جلو نرو ببین میخواد چیکار کنه یه تایم دو سه ماهه در نظر بگیر اگه در نهایت جوابی نداد و کش داد بهش بگو بیا تکلیف زندگیمونو مشخص کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی با پرنسسعلیا اخرش مارو دق میدن  اومد خونه فیلم کمدی نگاه کن بلند بلند بخند اینجوری حرصش در میاد و کیبینه ک ب کیف تو ام نیستش

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
یہ کم فکر کن ببین اینم شد زندگی؟ چرا دائم لج و لجبازی، لب اگہ اینطورہ، قربون تنہائی

آره واقعا قربون تنهایی و گور بابای حرف مردم، بچه دارم که نشدیم میرم دنبال زندگیم

باید تحمل کنم اما دو روزه کم آوردم نمیدونم اون چطوری میتونه

چند ساله ازدواج کردین؟

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
آره واقعا قربون تنهایی و گور بابای حرف مردم، بچه دارم که نشدیم میرم دنبال زندگیم

دیگہ بھتر کہ بچہ ام نداری، من البتہ نمیگم باید جدا شی، ولی این ھم قشنگ نیست، صلاح کار خودت رو خودت بھتر از ھمہ میدونی

12 ساله با عقد و اینا 14 ساله دارم تحملش میکنم و منت میکشم

عزیزم شما هم روان سالمی نداری ها همچین ادمی رو ۱۴سال تحمل کردی 😐 چجوری تونستی واقعا؟این همه وابستگی عاطفی واقعا مشکل سازه برات خودتو از این منجلاب نجات بده منم مثل شما هر روز به این تمید ک بهتر میشه پیش رفتم و شد هشت سال ولی الان دیگه واقعا لب مرزم و به مو رسیدم