2777
2789
عنوان

بخاطر ناخن میخواستن اخراجم کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 94 پست
اینکه مسئله شخصی نیست عزیزم، مسئله شخصی تو خونه شخصی آدمه،نه تو محیط عمومی و بیرون از خونه مثل محل ک ...

شما هم مثل اونا! 

تو محیط کار کافیه که خرفه‌ای باشی توی کارت و اخلاق رو زیرپا نذاری 

اینکه ناخون داری تاتو داری پیرسینگ داری به کسی مربوط نیس

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ ربطی ب این چیزاداره چراشورش میکنیدشاید شغلش یه کارحساسه ک از لحاظ بهداشتی بایداین قانونورعایت کنه ...

شورش نمیکنم قبلا هم چون شنیدم که یه سری کارهای کارمندی خیلی چیزا ممنوعه

این روزا هم اسم هرچیزی رو گذاشتن قانون 

والا قانون اینا نیست یعنی چی ناخن بلند ناخن کوتاه خیلی مسخرس

خودتو با این حرفا توجیح نکن دوست منکار بدی کردی تو هم ازش یاد میگرفتی دیدی زرنگی میکنه

آخه من نمیتونم دستکش کنم هرکاری هم کنم نمیشه چون با دستم کار میکنم نباید دستکش و اینا دستم باشع اون خانوم هم از زرنگیش می‌پوشه وقتی اونا میرن در میارع

شما هم مثل اونا! تو محیط کار کافیه که خرفه‌ای باشی توی کارت و اخلاق رو زیرپا نذاری اینکه ناخون داری ...

نه دیگه😁 حتی شرکت ماکروسافت هم برای کارکنانش یه سری قانونهایی داره 😅 

کاربر سه سال پیش 😒
اینکه مسئله شخصی نیست عزیزم، مسئله شخصی تو خونه شخصی آدمه،نه تو محیط عمومی و بیرون از خونه مثل محل ک ...

متوجه نشدم یعنی میفرمایین ناخن دست آدم به افراد حاضر در محیط عمومی مربوطه؟ 

فکر میکنم مفهوم مسائل عمومی و شخصی رو اشتباه برداشت کردین

با این دیدگاه یه نفر میتونه بگه مراسم‌های خاص که صدای بلند دارن نباید اجرا بشن توی محیط عمومی و بیرون از خونه، یا دیگران نباید لباس فلان رنگی بپوشن بیرون از خونه به من مربوطه

واقعاااا یعنی الهی خراب شه سر همه اونایی ک اونجا کار میکنن من ک تا عید بیشتر نمیخام برم فقط الان دار ...

خدا شفا بده به خاطر یه ناخن منبع آلودگی و میکروب شرکت مردمو سرشون خراب کردی خودتم از کار بیکار😂😂

واقعا ملت این ناخونا رو میکارن فکر می کنن خوشگلم میشن، سرش جنگ و دعوا هم می کنن😂😂

دوست ندارم بگم عقل زن : پس بجاش میگم کارشون احتمالا به رعایت بهداشت نیاز داره

متاسفم برات درحالی که خودت زنی به همجنس خودت توهین میکنی 

درحالیکه تو میگی احتمالا ولی من میگم چنین قوانین بیخودی با دلایل بیخود تری که گفتم هم تو یه جاهایی وجود داره نه فقط برا بهداشت!!

نه دیگه😁 حتی شرکت ماکروسافت هم برای کارکنانش یه سری قانونهایی داره 😅

عزیزم والا من تو یکی از بهترین دانشگاهای اروپا درس میخونم 

استادم شصت سالشه 

تاتوی فول هند و‌ گوشواره داره! 

خیلی کم هستن شغل هایی که قاعده و قانون داشتع باشن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
نمی‌دونم واقعامثل این ک شرکت داره ورشکسته میشه و با کمبود بودجه مواجه ان پس استفعا بدی بهتره بلاخره ...

نمی‌دونم واقعا سردرگمم 😥🤧دوستم میگه برندار شنبه بهشون بگو اگه بقیع رفتن برداشتن منم میرم برمی‌دارم تموم شد رفت