محل کارم جوریکه ناخن نباید داشته باشی حالا ناخن های منم زیاد بلند نیست کوتاه و معمولیع حالا اومدن بعد چند سال گیر دادن ک هیشکی نباید ناخن داشته باشه منم تازه رفته بودم ترمیم رفتم گفتم ۲۵ عروسی داریم نمیشه بمونه بعدش برمیدارم خیلی خشونت آمیز گفت نهههه😡😡🤬اصلا برو استعفا بده نمیخایم و فلان منم رفتم پیش مدیر اصلی شرکت و گفتم که چرا سر هرچیزی ب من گیر میدید و همش گیرتون ب منه ک اخراجم کنید این آقا خیلی فهمیده تر از اون یکی عوضیس بعد گفتم ک ی دختر هست تو خط ما ک دستکش دستش میکنه وقتی شمارو میبینه چرا ب اون گیر نمیدید پس گفت ک نه ب همه تذکر دادیم چه خوب شد ک اومدی گفتی این خانوم رو خودم شنبه دوباره میام ناخن همه رو نگاه میکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا اینا هنوز نمیفهمن اخه با یه ناخون مذکر تحریک میشه ای خدا اینا چرا اینقدر ******هستن داریم کم کم ...
استارتر نمیگه شغلش چیه
احتمالا ب خاطر شغلش و رعایت بهداشته نه جنبه ی دیگه ای
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا اینا هنوز نمیفهمن اخه با یه ناخون مذکر تحریک میشه ای خدا اینا چرا اینقدر ******هستن داریم کم کم ...
دوست ندارم بگم عقل زن : پس بجاش میگم کارشون احتمالا به رعایت بهداشت نیاز داره
فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اصلا هم آدم فروش نیستم اگه قانونه باید برای همه تصویب شع چرا فقط من ناخنم رو بردارم پس اون یکی های د ...
خودتو با این حرفا توجیح نکن دوست من
کار بدی کردی
تو هم ازش یاد میگرفتی دیدی زرنگی میکنه
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عؤم دقیقااا حالا نمیدونم ناخن هامو بردارم یا استعفا بدم؟چون گفت شنبه ک اومدم ناخن هارو نگاه کردم نا ...
عزیزم گشنش شدن .این قوانین هم جدیدا وضع شده هر کار دیگه ای هم بری تقریبا همینه .دوستم دستیار دندونپزشکه تعهد گرفتن که لاک نداشته باشند وحتی بیرون محیط کار چادر داشته باشن