2777
2789
عنوان

بخاطر ناخن میخواستن اخراجم کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 94 پست
چون اونا هم باید بردارن ناخناشونو چرا فقط من؟

میدونی گلم اگه بخوای تو یجایی کار کنی باید چشم و گوشتو همیشه ببندی وگرنه تو محیط کار سایر کارمندا ممکنه باهات لج کنن و چیزای دیگه .برای همینه میگم یمدت به حرف شرکت عمل کن بزار بهانه دستشون نباشه برای گیر دادن بتو عزیزم

عزیزم والا من تو یکی از بهترین دانشگاهای اروپا درس میخونم استادم شصت سالشه تاتوی فول هند و‌ گوشواره ...

والا دانشگاه هاروارد یه زمانی حتی جویدن ادامس هم ممنوع بود شلوار لی ممنوع بود 😅😅 جدی میگما 😁😁😁🩷🩷

کاربر سه سال پیش 😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا شفا بده به خاطر یه ناخن منبع آلودگی و میکروب شرکت مردمو سرشون خراب کردی خودتم از کار بیکار😂😂وا ...

نخیر فک نمیکنیم خوشگل میشیم😒☹️🤔خوشگل هستیم نیاز نیست یا اینکار ب بقیه یفهمونیم خوشگلیم بعدشم ناخن چ ربطی ب خوشگلی داره ذات آدم باید خوب باشه اینا همش الکیه 

میدونی گلم اگه بخوای تو یجایی کار کنی باید چشم و گوشتو همیشه ببندی وگرنه تو محیط کار سایر کارمندا مم ...

آره میفهمم چی میگی اینا دقیقا الان تو دنده لج هستن با من یکی رفته زیرآبمو زده خدا لعنتش کنه الهی هیچوقت ازش نمی‌گذرم هیچوقتتتتت نمیبخشمش آه و نفرینم نمیکنم فقط میسپارم ب اون بالاسری همین الآنم بخاطر اینکه عیدی سنواتمو بگیرم موندم وگرنه تا الان دراومده بودم بیرون از اون خراب شده

بحث تحریک شدن نیست غسل و وضو ندارن ناخن چطور راضی مشین غسل به گردن داشته باشید

یادم میاد تو مدارس خود کارکنان مدرسه این شکلی میگفتن که زینتی نباید داشته باشین و ناخن هم زینت حساب میکردن

زندگی اوناس خب

من بهت بگم چطور زندگی کنی خوشت میاد؟ 

خدا خودش هم گفته که به دین دعوت کنین راهنماییشون کنین نه که بهشون امر و نهی کنین که در دین اجباری نیست 

اگه گناهی کردن خودم مجازاتش و میدم 

بندش کی باشه که از حرف خود خدا سرپیچی کنه و بخواد برا یکی دیگه اجبار کنه 

الان شاید فکر کنید از اونایی هستم که خدارو نمیشناسم یا چی برعکس من بشدت به دینم اعتقاد دارم ولی زندگی خودم و دارم و نمیزارم یکی دیگه به جام تصمیم بگیره و هر گناهی هم انجام بدم به خودم مربوطه

یادم میاد تو مدارس خود کارکنان مدرسه این شکلی میگفتن که زینتی نباید داشته باشین و ناخن هم زینت حساب ...

عزیزم خدا اذن داده خیرخواهی در زندگی دیگران رو 

در دین اجباری نیست یعنی در باور دین اجبار نیست در رفتار اجبار هست امر به معروف واجبه درست مانند نماز 

نخیر فک نمیکنیم خوشگل میشیم😒☹️🤔خوشگل هستیم نیاز نیست یا اینکار ب بقیه یفهمونیم خوشگلیم بعدشم ناخن ...

استارتر نگفتی علت ممنوع بودن ناخن داشتن چیه توی شرکتتون

مسئله بهداشتی یا شرعی؟ 

عزیزم خدا اذن داده خیرخواهی در زندگی دیگران رو در دین اجباری نیست یعنی در باور دین اجبار نیست در رفت ...

خیلی جالبه که شما امر به معروف رو فقط یه اجبار رفتاری میبینین نه باور و اعتقاد 

با این کار بدتر میشه میدونین چقدر همسن من هست که بخاطر این اجبارات اصلا خدارو نمیشناسن ؟ و فقط بهشون یه چیزایی تحمیل میشه

در این مسایل دقیقا نقطه مقابل افکار تو هستم

نه دیگه😁 حتی شرکت ماکروسافت هم برای کارکنانش یه سری قانونهایی داره 😅

این ها قوانینی هست که ازخود هوش مصنوعی مایکروسافت خواستم برام بفرسته از مایکروسافت و بینشون گیر داد به زندگی و پوشش کارکنان رو ندیدم هنوز اونم بمونه که ناخن باشه
1. تعهد به اخلاق و رفتار حرفهای: کارکنان مایکروسافت باید به اصول اخلاقی و رفتار حرفهای پایبند باشند. این شامل احترام به همکاران، مشتریان و شرکای تجاری است
2. حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات: کارکنان موظف به حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات شرکت و مشتریان هستند. این شامل استفاده مسئولانه از دادهها و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساس است

3. تعهد به تنوع و شمول: مایکروسافت به تنوع و شمول در محیط کار اهمیت میدهد و تلاش میکند تا محیطی فراگیر و بدون تبعیض برای همه کارکنان فراهم کند

4. رعایت قوانین و مقررات محلی و بینالمللی: کارکنان باید به قوانین و مقررات محلی و بینالمللی پایبند باشند و از هرگونه فعالیت غیرقانونی خودداری کنند

5. توسعه حرفهای و آموزش مداوم: مایکروسافت به توسعه حرفهای کارکنان اهمیت میدهد و فرصتهای آموزشی و توسعهای متعددی را برای آنها فراهم میکند

آره میفهمم چی میگی اینا دقیقا الان تو دنده لج هستن با من یکی رفته زیرآبمو زده خدا لعنتش کنه الهی هیچ ...

عشقم محیط کار همینه همه زیراب میزنن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خیلی جالبه که شما امر به معروف رو فقط یه اجبار رفتاری میبینین نه باور و اعتقاد با این کار بدتر میشه ...

امر به معروف رو نگفتم شما گفتید در دین اجباری نیست اینو گفتم 

دنبال بهانه هستید برای نشناختن خدا ، امر به معروف دقیقا برای اینه که یاد خدا بیافتیم 

امر به معروف رو نگفتم شما گفتید در دین اجباری نیست اینو گفتم دنبال بهانه هستید برای نشناختن خدا ، ام ...

من حرف هام و با منطق گفتم 

دنبال بهونه؟ فکر کردم شما همچین کاری میکنید که فقط قوانین اجرا بشه نه شناخت خداوند توصیه میکنیم برگردید به این کارها و عواقبش فکر کنید 

اتفاقا امر به معروف رو گفتید میخواید برگردید دوباره بخونید ببینید من چی گفتم خودتون چی گفتید

نخیر فک نمیکنیم خوشگل میشیم😒☹️🤔خوشگل هستیم نیاز نیست یا اینکار ب بقیه یفهمونیم خوشگلیم بعدشم ناخن ...

اگه خوشگلین که دیگه چرا این همه هزینه می کنین ناخن میکارین؟ تازه مشکل غسل و وضو و... هم پیدا می کنین مگه مجبورین؟