2777
2789

دیشب دعوت بودیم خونه مادربزرگم 

شوهرم نشسته بود ی گوشه 

صم بکم

اصلا ن با کسی حرفی میزنه از مرد های فامیل ن چیزی 

اونا بگن چخبر میگه سلامتی و تمام 

رو مخمه این اخلاقش چکار کنم 

یا توی جمع میره توی فکر عمیق بهش میگم میگه ن تو فکر نیستم که!!!! حالا بیشتر هم خونه این جمعی ک دیشب بودیم اینطور میشه جاهای دیگه اینطور نیس مثلا خونه فامیل خودش اکیه خونه ی فامیل پدری من بد نیس اما خونه فامیل مادری میشینه ی گوشه انگا ادمای منزوی چکار کنم خ برام مهمه این موضوع دوس دارم بابای بچم ی ادم دهن داری باشه شغلش هم کارمند دولته 

خدایی چیزای خوب خیلییییی داره

فقط همین یدونه اخلاقش میره رو اعصابم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عؤم مث شوهر من شوهر تو باز خوبه شوهر من کلا خونه پدرم ایناهم میریم هیچ حرفی نمیزنه می‌ره میشینه ی گوشه فقط سرش تو گوشی

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اره. یکی دو تا مهمونی که شوهرم دلش نبود حتی بعدش صدتا گیر بهم داد که چرا اینجوری بودی؟ چرا با فلانی ...

خخب آدم جایی میره نباید انقد بره تو فکر یا صحبت نکنه 

فک میکنن حالا. هزار تا مشکل داره!!! من بخدا با فامیلاش با همه گرم میگیریم صمیمی نه اما احترام میزارم

شاید درونگراست ، ادمای درونگرا هر جایی راحت نیستن با هر ادمی راحت نیستن

چچکارش کنم بیاد بیرون از حالت درونگرایی رو مخمه

منم اخه زیاد شلوغ نیستم 

دوس ندارم ملت بگن چ زوج ساده و ساکتی 

وای خدا 

با اینکه شوهرم سیاست داره اما خیلی خودشو مظلوم میگیره 

متنفرم از این اخلاق

احتمالا تو اون جمع کسی هست یا کسانی هستند که خوشش نمیاد. مردا این جورین و مثل ما زنها نمی تونند خوب نقش بازی کنند. اگر کسی تو جمع رو مخشون باشه، سریع عکس العمل نشون میدند یا پرخاش می کنند یا در خود فرو میرند. به سختی می تونند مثل ما خودشون رو به چیزی مشغول کنند و بی توجه باشند.

احتمالا درونگراست

و چقدر رو مخه که یه درونگرا با برونگرا ازدواج کنه چون درک نمیشه مدام دعوا پیش میاد

طرف خودش چون احساس راحتی و صمیمیت بیشتری داره حرف میزنه احتمالا 

هر کی بیشتر حرف بزنه آدم بهتر یا زرنگ تری نیست 

درونگرایی یا برونگرایی رو نمیشه تغییر داد و هیچکدوم عیب نیست

اینارو یک بار برای همیشه درک کنید

احتمالا تو اون جمع کسی هست یا کسانی هستند که خوشش نمیاد. مردا این جورین و مثل ما زنها نمی تونند خوب ...

ااره مشخصه ک اصلا از جو خانواده مادریم خوشش نمیاد 

اما خب لامصب از یکی ک خوشت میاد لاقل برو بشین شنونده باش ن اینکه کز کنی ی جا 

وای وای 

بنظرتون بگم بهش ک رفتارش رو مخمه