2777
2789
عنوان

شما قد و وزنتون چقدره ⁉️هیکلتون رو دوست دارید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 57 پست
اخه یه چیزی میگی که ممکن نیست حرف خنده داری میزنی مثلا فکر میکنی قدت رو بلندتر بگی زیباتر به نظر میر ...

یک بار هم گفتم درحدی نیستین ینی انقد مهم نیستین ک بخام ثابت کنم 😂 بیشتر حرف شما خنده داره عزیزم وگرنه من گفتم تو مسابقه شرکت نکردم ک قدمو بلند تر بگم واقعیتو بیان میکنم و مهم نیست دوتا ادم حسود مثل شما بیان و کره بگیرن از حرف من. من بیشتر ب حرکت شما خندم میاد 😂 وای نادر؟😂 ترو خدا دیگ هیچ جا حرف نزن هم ابروی خودتو میبری ک جهنم ابروی کل کشورم میبری با این بی سوادیت ک ادعای سواد هم میکنی ایران کشور کوتوله هاست😂😂 یا شما متراژ گیر همه قدایین وای تروخدا اصلا دیگ دلم نمیخاد نوتیف پیامتو ببینم دیگ ریپ نزن تروخدا بیشتر نخندم فقط دیگ جایی حرف نزن ابروت بره حسادت هم چیر خوبی نیست  خانم ی سر و گردن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لپم داری؟😂

نه صورتم لاغره

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یک بار هم گفتم درحدی نیستین ینی انقد مهم نیستین ک بخام ثابت کنم 😂 بیشتر حرف شما خنده داره عزیزم وگر ...

این آماره وزارت بهداشته عزیزم متوسط قد آقایان در ایران 174 سانتی متره و متوسط قد خانم ها زیر 165 هست توی آقایون 180 رایج هست ولی نه بصورت عمومی یعنی وقتی میگن میانگین یعنی اگه یه 180 باشه باید یه 160 باشه که وسطشون بشه 170

قد برام مهم نیست چون داری دروغ میگی وگرنه یه عکس فوری میدادی جلو در چون قبلا فوری دادی اون زاویه دوربین کج کردی بلند به نظر برسی من عقده دارم یا تو ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

لپم داری شماا؟

نه خیلی زیاد😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

یک بار هم گفتم درحدی نیستین ینی انقد مهم نیستین ک بخام ثابت کنم 😂 بیشتر حرف شما خنده داره عزیزم وگر ...

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

خب این ک منطقی نیس😂

میانگینه

ما تو کلاس سی نفرمون شیش هفت نفر بالای ۱۷۵ و حتی ۱۸۰

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

من کاری با خزعبلات مغزی تو ندارم که تو مغزت فرو کردن قدبلند بودن نشانه زیبا بودنه ! زیبایی به قد ارتباطی نداره و حتی هیکل زیبا هم به قد ارتباطی ندار

الان قد جنیفرلوپز و قد مثلا شکیرا چنده ؟ شکیرا رو همه به زیبایی و خوش هیکلی میشناسن ولی قدش کوتاهه !!!

اصلا معیار خوش هیکلی و زیبایی قد نیست 

ولی حرفت کاملا دروغه قدت 180 نیست از روی عکست عقده قد داری چیزی داری خبر ندارم ولی آمار وزارت بهداشت میگه متوسط قد خانم ها در ایران 161 هست و 180 توی ایران نادر حساب میشه

کسی نگفت 180 در ایران نداریم من گفتم نادر ! نادر یعنی زیر ده درصد جامعه و حرفمم کاملا درسته

و شما هم عکسی که دادی نهایت قدت 172 اینا باشه من حتی حاضررم شرط ببندم قدت به 175 نمیرسه چه برسه به 180 !

خانم 190 سانتی هم داریم ولی اونا ورزشکارن والیبالیستن از بچگی روی قد کار کردن و اصلا هم ربطی به ژنتیک نداره همونا رو من چنتاشو دیدم پدرمادری کوتاه قد دارن ولی خودشون به شدت قد بلندن 

پس این خزعبلاتی که مثلا من ژنم خوبه یا بابام بلند بود منم بلندم یا من چون بلندم خوش هیکلم بریزید دور این حرفا قدیمی شده 

خب این ک منطقی نیس😂میانگینهما تو کلاس سی نفرمون شیش هفت نفر بالای ۱۷۵ و حتی ۱۸۰

محض اطلاع میانگین یعنی اکثریت چون وقتی تو یه کلاس میگن میانگین نمرات 15 هست یعنی افراد کمی 20 گرفته باقی همه نزدیک به ده یا دوازده گرفتن !

فکر کنم مدرستون نه تنها اینجوری نیست بلکه ریاضی هم بهتون درس نمیدن اونجا 

محض اطلاع میانگین یعنی اکثریت چون وقتی تو یه کلاس میگن میانگین نمرات 15 هست یعنی افراد کمی 20 گرفته ...

مدرسه نیست دانشگاهه

بعدم من چیزی ک دیدمو گفتم

دختر قد بلند زیاد دیدم

مدرسه نیست دانشگاههبعدم من چیزی ک دیدمو گفتمدختر قد بلند زیاد دیدم

دوست عزیز تو ایران خانم 170 سانتی متر به بالا تقریبا قد بلند حساب میشه قد بلند هم دیده میشه مثلا 174 خودش بلند حساب میشه و تقریبا با پسری که 180 هست برابری میکنه

نمیدونم فازتون چیه