2777
2789
عنوان

شما قد و وزنتون چقدره ⁉️هیکلتون رو دوست دارید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 57 پست
لپم دارین

نه 

حالت صورتم مثل جولیا رابرتز 

یعنی کشیده 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییییی چه قشنگ .خیلی خوشتیپی اینطوری گل (:

فدااتشم عشقم نظر لطفتههه زیبا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

چرا لپ ندارینن

😂

چمیدونم 

لپ ندارم دیگه 

حالت صورت هر کسی یه مدله 

گرد قلبی کشیده و... 

واسه من کشیده اس 

خودمم گرد و تپل دوست ندارم کلا 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

فکر نکنم قد 180 درست باشه چون تو ایران برای خانم ها این قدر نادره بعضی والیبالیست و بسکتبالیست ها که ...

دیدین؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

فکر نکنم قد 180 درست باشه چون تو ایران برای خانم ها این قدر نادره بعضی والیبالیست و بسکتبالیست ها که ...

درضمن دراز و غول کلمه مناسبی نیست ادم به همنوعش بگه در خارج  ملاک زیبایی قد و همه همدیگه رو تحسین میکنن فقط تو ایرانه ک ادم هم وطن و هم جنسشو تخریب و تحقیر میکنه افتخار میکنم ک ۱۸۰ قدمه و خدا از نعمت هاش بیشتر بهم داده  قد رو ادم از ژنتیک پدریش میبره و پدر من هم ۲۱۰ قدشون بوده😊و همچنین مادرم ۱۷۰

درضمن دراز و غول کلمه مناسبی نیست ادم به همنوعش بگه در خارج ملاک زیبایی قد و همه همدیگه رو تحسین می ...

من خودم قدم بلنده ولی 174 هستم بیرون که راه میرم یه سر و گردن از بقیه بلندم منظورم از 180 این بود که غول به نظر میرسه یعنی چندتا بسکتبالیست و والیبالیست این قدی داریم که بهشون میگن اندازه غوله

این عکسی هم که شما دادی نهایتا 172 هست کجاش 180 عه ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

من خودم قدم بلنده ولی 174 هستم بیرون که راه میرم یه سر و گردن از بقیه بلندم منظورم از 180 این بود که ...

عزیزم نظر شما محترمه ولی مهم نیست 

اصلا شما برای من مهم نیستین ک من بخام ب شما ثابت کنم ۱۸۰ قدمه😂 حالا انگار تو مسابقه قد شرکت کردم هرکی قد بلد تر برنده بازی ک بخوام دروغ بگم😂 کسی که قد بلند باشع و ۱۷۴ باشه واس ۵ سانت نمیگه عیر ممکن و دراز و قول شما نهایتا ۱۶۰ باشی عزیزم😉😂 چون اگ ۱۷۴ هم باشین با لژ و کفش میشین ۱۸۰  و این چیز غیز ممکنی نیست تو شهر کوتوله ها ک ب دنیا نیومدیم دروغ بگیم یا تعجب کنیم  جانم مهندس شما چطور از رو عکس حدث زدین قد من ۱۷۰😂😂 واقعا دلیلی ندارم دردغ بگم و باشما بحث کنم میخاین باور کنین میخاین ن فقط من گفتم یکم شعور داشته باشین ب همجنس و هم وطن خودتون نگین قول و دراز همه تو هر اندام و قد و چهره ای قابل احترامن😉همه از ی گوشت و خونیم

زیبایی از شماست(:

دورت بگردم مهربونن❤️❤️

عزیزم نظر شما محترمه ولی مهم نیست اصلا شما برای من مهم نیستین ک من بخام ب شما ثابت کنم ۱۸۰ قدمه😂 حا ...

اخه یه چیزی میگی که ممکن نیست حرف خنده داری میزنی مثلا فکر میکنی قدت رو بلندتر بگی زیباتر به نظر میرسی؟ خب 180 برای خانم تو ایران نادره میخای قبول کن نمیخای نکن

این عکسی هم که دادی از زاویه بالا گرفتی مستقیم نیست

جلو یه آسانسور یا در یا چیزی باید بگیری

ولی مبل که پشتت بود مشخص بود از مبل ها با ارتفاع کم بود مبل تا زانوت بود چطوری تو قدت میشه 180 ؟ 

یه عکس جلو در آسانسور ، یا در خونه بده که مشخص باشه از روی ارتفاع در ! عکاسی هم باید مستقیم باشه

من کاری ندارم قد شما چنده ولی وقتی کسی اطلاعات درست میده حداقل مخالفت نکنید !!!

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود