2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 196 پست
بحث تروما یا عدم خوشبختی درهمه سنین هست ولزوما این تروما در ازدواج سن کم اتفاق نمیفته☺️ مهم ترین چیز ...

اره حرفاتو قبول دارم اما با سن بیشتر طرف عقلشم بیشتره پس میتونه منطقی تر تصمیم بگیره 

دارم میگم دوست من یه نمونه خوبه در مقابل نمونه های بد هم داریم

خواهر دارم میگم محور اصلی آگاهی لازم در مورد ازدواجه نه فقط سن

مثلا ممکنه یک دختر ۳۰ ساله نگاه صرفا احساسی به ازدواج داشته باشه مثلا فقط بخاطر اینکه لباس عروس بپوشه یا.. ویا اصلا آگاهی های لازم رو نداشته باشه شما میتونی بگی چون ۳۰ سالته قطعا باید ازدواج کنی؟ نه! میگی هنوز موقع ازدواجت نیست یا باید آموزش لازم رو ببینی نمیدونم منظورمو متوجه شدی یانه؟😘😁

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره فهمیدم

😘

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
قربون آدم عاقل

😍

بله عزیزم ...اون تصمیم گرفته زود ازدواج کنه تو چرا حرص میخوری بیخیال باش نسبت به بقیه

این چه حرفیه اگه همه بخوان نسبت به هم بی خیال باشن که سنگ روی سنگ بند نمیشه. البته من با نظر ایشون که زود ازدواج کردن بده موافق نیستم ولی بی خیال بودن و به کار کسی کار نداشتن تفکر خطرناکیه

من۹۰ درصد دوستان دوران دبیرستانم هنوز مجردن و اصلا علاقه ای به ازدواج ندارن ..به نظرم به خود دختر بس ...

واقعا خدا رحم کنه، عجب جامعه‌ای ساختیم،آخه این همه مجردهایی که سنشون واقعاً به پیری رسیده، و الان به شدت تنها هستند! وقتش نرسیده کرهای اساسی‌تری بکنیم؟

واقعا خدا رحم کنه، عجب جامعه‌ای ساختیم،آخه این همه مجردهایی که سنشون واقعاً به پیری رسیده، و الان به ...

این خیلیییی بدههه البته که علتش میتونه اینم باشه که مردان علاقه زیادی دارن با فاصله سنی کمتر از خودشون ازدواج کن واین وسط یک سری خانوم قربانی میشن ولی خب وقتی میشه جلوی‌ این مساله رو گرفت چرا جلوشو نگیریم؟ من مواردی رو دیدم بنده خدا سنش بالا رفته و واقعااا نیاز به ازدواج داره ولی واقعا براش مورد ازدواج مناسب نیست . البته موردایی رو هم دیدم که در سن بالا ازدواج عالی داشتن 

من مخالف ازدواج توی سن پایینمبه من چه به تو چه هم نداره، اینکه چند سانتی‌متر از موی دیگران پیدا باشه ...

کی گفته هرکی سنش بالاتر باشه بهتر بچه تربیت می کنه؟ تربیت که به سن نیست خیلی از سن پایینا بچه هاشون از کسانی که تو سن بالا ازدواج کردن بهتر تربیت میشن . نمی خواد برای تربیت بچه سن و سال دار و تحصیلکرده باشی فقط خودت درست رفتار کنی بچه یاد می گیره و درست رفتار می کنه برای همین میگن بچه آیینه رفتار پدر و مادره

این چه حرفیه اگه همه بخوان نسبت به هم بی خیال باشن که سنگ روی سنگ بند نمیشه. البته من با نظر ایشون ک ...

منم موافقم ما همه رو هم موثریم نمیشه بگیم به من چه دقیقا این نگاه تو همه چیز جامعه داره رواج پیدا میکنه ولی نمبدونن زندگی همه تحت تاثیر قرار می‌گیره برا همونه اسممون جامعه است 

کی گفته هرکی سنش بالاتر باشه بهتر بچه تربیت می کنه؟ تربیت که به سن نیست خیلی از سن پایینا بچه هاشون ...

آفرین کاملا قبول دارم،اگر عملکرد ما چه‌ها رو تربیت بکنه خیلی موفق‌تر خواهد بود، تا مدرک علمی ما یا زبان ما و یا....