2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 195 پست
ادم تو اجتماع بزرگ میشه تو خونه بهش بگو رو خودت تمرکز کن و به بقیه نگاه نکن ولی تا ببینه دوستاش دارن ...

من۹۰ درصد دوستان دوران دبیرستانم هنوز مجردن و اصلا علاقه ای به ازدواج ندارن ..به نظرم به خود دختر بستگی داره

ضمناً این دوست عزیزی که فکر می‌کنند بعد مامان ممکنه فکر بکنه که حیف شده یا نتونسته درست بچه تربیت بک ...

مشکلات تربیتی که وجود دارن و نمیشه گفت تقصیر معلم هست یا نیست، آموزش و پرورش باید برنامه جامع بذاره برای تربیت بچه‌ها از همون دوران دبستان که نمیذاره یا برنامه‌هایی میذاره که اثر عکس داره

ولی خب جدای این موارد، شما تصور کن من یک مادر ۱۶ ساله‌م که دانشگاه نرفتم فرضا، کلا زیاد توی جامعه حضور نداشتم و ندیدم که قشر جوان چه چالش‌ها و مسائلی دارن، مثلا اون مادری که دانشگاه رفته، خوابگاه رفته، سرکار میره و ...، وقتی بچه‌ش با یکی دعوا میکنه توی مدرسه، احتمالش بیشتره به بچه بگه اشکال نداره سعی کن با گفت‌وگوی قاطع این مشکل رو حل کنی، نشد هم طرف اون ادم نرو

ولی ولی مادری که هیچ وقت دانشگاه و محل کار و... رو تجربه نکرده، احتمالا خودش هم با این تعارض‌ها و اختلاف نظر‌ها آشنا نیست و توی این موقعیت به بچه میگه اگر زد تو هم بزن 

نتیجه هم میشه یه اتفاق جبران‌ناپذیر

این یه مورد کوچیک بود، هزارتا تبعه دیگه میتونه داشته باشه این مسئله

و البته که همه خانم‌هایی که سن کم ازدواج کردن ناآگاه نیستن، و همه خانم‌هایی که سن بالاتری ازدواج کردن آگاه نیستن، ولی اگر به اکثریت هر گروه نگاه کنیم، این مورد صادقه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم،اینکه عرض می‌کنم خودم تجربه کردم، ۱۷ سالگی ازدواج کردم، درسم رو هم تا مقطع دکتری خوندم اونم دو رشته‌ای، بچه داریم کردم، هیچ هم نمی‌گم آسون بوده، ولی واقعاً کمک‌های بی دریغ مادرم،خیلی موثر بود. و البته به این معنا نیست که پا به پای همکلاسیام درس خوندم، کمی از اونا فاصله گرفتم،عقب افتادم و دیرتر تموم شد ولی بالاخره درسمو خوندم.

سلام

اگه خدای نکرده بره دوست پسر پیدا کنه راحت میشین؟ نمی دونم چرا اگه از راه حرام با هم دوست بشن کسی مشکل نداره ولی همین که حلال میشه همه صداشون در میاد

خداییش اکثرا دخترا بالای سن ۱۶-۱۷ سال دیگه بچه نیستن ولی ما اصرار داریم بچه فرض کنیمشونا

الان از بس دیر ازدواج می کنن دیگه وقت ندارن یه کم هم با همسرشون بچگی کنن و خوش بگذرونن

فقط میفتن تو وادی چشم و هم چشمی و چیزای بیخود

ببین عزیزم،اینکه عرض می‌کنم خودم تجربه کردم، ۱۷ سالگی ازدواج کردم، درسم رو هم تا مقطع دکتری خوندم او ...

خوب وقتی میشه راحت و بی دغدغه درستو بخونی حداقل ارشد بگیری بعد ازدواج کنی بچه دار شی چرا بچه به خودش فشار بیاره  میشینه بدون استرس درس میخونه 

من خودم هر دونوع رو دیدم هم دخترایی رو دیدم که بخاطر نااگاهی در سن کم ازدواج کردن وازدواجشون ناموفق بوده وهم کسانی که الان سنشون زیاده ونیاز به ازدواج دارن ولی نمیتونن ازدواج کنن چون مورد مناسب براشون نیست به نظرم فرد باید در زمانی که به بلوغ کافی رسیده ومورد مناسب براش وجود داره ازدواج کنه چون به.شخصه تجربه کردم ازدواج مانع نیست بلکه در ببشتر مواقع مشوقه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
خوب وقتی میشه راحت و بی دغدغه درستو بخونی حداقل ارشد بگیری بعد ازدواج کنی بچه دار شی چرا بچه به خودش ...

عزیز دلم دغدغه ات رو میفهمم ولی من خیلی موراد دیدم الان نزدیک ۴۰ سالشونه تا دلت بخواد دکترا و ارشد هم دارن موقعیت اجتماعی هم دارن ولی موردی که میخوان یا نیست یا سطح پایینه همین افراد کسانی بودند که در سن ۲۰ سالگی موردای مناسبشون رو فقط بخاطر ادامه تحصیل رد میکردن به نظرم اینکار عقلانی نیست

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
سلاماگه خدای نکرده بره دوست پسر پیدا کنه راحت میشین؟ نمی دونم چرا اگه از راه حرام با هم دوست بشن کسی ...

من نمیگم دویت پسر پیدا کنن خوبه میگم بچه  درس خونه بشینه درسشو بخونه اون یکی که دوست پسر بازی میکنه رو شوهر بدن 

آره اینو قبول دارم که تحصیل کرده تر میشن موردا کم میشه

قربون دهنت پس انقدر نگران نباش 😘 سعی کن به دوستت کمک کنی تا بتونه پیشرفت کنه

من مخالف ازدواج توی سن پایینمبه من چه به تو چه هم نداره، اینکه چند سانتی‌متر از موی دیگران پیدا باشه ...

منم میگم اگه خوشبخت نشه یه عالمه تروما داره که باز باید بره تراپیست درمان کنه یه عالمه بچه اضافه میشن که مادرشون بچگی نکرده مگر خانوادش عاقل باشند تحقیق کنن خوشبخت بشه همسرش پایه باشه و... تا دختره پر عقده نشه این دوستمم خوشبخت شده الحمدلله که من موندم این کار خوبه یا بد 

چون دو رو داره یکه اگه خوب بشه هم هست اما اگه بد بشه چی 

منم میگم اگه خوشبخت نشه یه عالمه تروما داره که باز باید بره تراپیست درمان کنه یه عالمه بچه اضافه میش ...

بحث تروما یا عدم خوشبختی درهمه سنین هست ولزوما این تروما در ازدواج سن کم اتفاق نمیفته☺️ مهم ترین چیز در مقوله ازدواج آگاهی قبل ازدواجه که فرد منطقی فکر کنه واحساسی تصمیم گیری نکنه و البته مسائل قبل ازدواج مثل (مشاوره تحقیقات و..) تا ازدواج موفقی داشته باشه