2777
2789

بچه ها تا حالا شده از کسی ک از این دنیا رفته بخواین براتون دعا کنه و قبول بشه دعاش؟اصلاً میشه ی همچین چیزی؟

7ساله منتظر ی اتفاقی ام...میشه ی صلوات برا خواسته ام بفرستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواستم ولی نشده

من قبلاً شده برم سر خاک بابابزرگم گریه کنم و باهاش درد دل کنمو متوجه بشم ک صدامو شنیده بابابزرگم خیلی آدم خوبی بود دلم میخواد برم بشینم سر خاکش زار بزنم ولی از سگا میترسم قبرستون پرِ سگه

هروقت رفتم سرخاک بابام خواستم ولی بی فایده

ای جانم خدا بیامرزدشون وای مطمئن باش صداتو شنید لابد ب صلاحیت نبوده ولی از حال بدِ ما اونا هم ناراحت میشن من مطمئنم صدامونو میشنون خودم تجربه داشتم

ای جانم خدا بیامرزدشون وای مطمئن باش صداتو شنید لابد ب صلاحیت نبوده ولی از حال بدِ ما اونا هم ناراحت ...

نمیدونم والاچی بگم یعنی یه زندگی معمولی هم صلاحم نیس 

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
بله خیلیم میاد ب خوابم

واقعاً یعنی چیزی ک میخواستی شد؟مطمئناً خیلی آدم خوبی بوده خدا بیامرزدشون

واقعاً یعنی چیزی ک میخواستی شد؟مطمئناً خیلی آدم خوبی بوده خدا بیامرزدشون

خیلی باهاش حرف میزنم بیشتر از ۲۰‌سال پیش از دنیا رفته تا روز آخر نمازاشو میخوند هنوز صوت قرآن خوندنش تو گوشمه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خیلی باهاش حرف میزنم بیشتر از ۲۰‌سال پیش از دنیا رفته تا روز آخر نمازاشو میخوند هنوز صوت قرآن خوندنش ...

خدا بیامرزدشون منم بابا بزرگم خیلی آدم خوبی بود خیلی ی بار سر ی موضوعی رفتم سرخاکش انقد گریه کردم ک نگو شبش موقع خواب تو اتاقم بالا سرم دیدیمش خواب نبودم مطمئنم ی هاله نور بود صب ک بیدار شدم بابام گفته بابا بزرگم رفته ب خوابش و گفته الگا رو اذیت نکنین

من قبلاً شده برم سر خاک بابابزرگم گریه کنم و باهاش درد دل کنمو متوجه بشم ک صدامو شنیده بابابزرگم خیل ...

من که مادربزرگ و پدربزرگم هم واسم دعا نمیکنن

یا اگر بکنن مستجاب نمیشه

خدا بیامرزدشون منم بابا بزرگم خیلی آدم خوبی بود خیلی ی بار سر ی موضوعی رفتم سرخاکش انقد گریه کردم ک ...

خدا بیامرزتش منم دقیقا منظورم بابابزرگم بود

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من که مادربزرگ و پدربزرگم هم واسم دعا نمیکننیا اگر بکنن مستجاب نمیشه

در قیدِ حیاتن؟چرا مستجاب نشه!اگه زنده هستن ک دستشونو ببوس و ازشون بخوا برات دعا کنن نفسِ اونا خیلی گیراتره