2777
2789

بازی بریز بازی کن، فیلم دانلود کن بزار رو تلویزیون ببینید یا خودت تو گوشی ببین، خوراکیای مختلف و جدید درست کن

اینا که پول خاصی نمیخواد

تفریح زیاده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم شمالی هستم دیگه به این هوا عادت کردیم گلم

اقواممون الان که استوری میزارن از شمال 

دل آدم قنج می‌ره برا اون طبیعت 

حالا اونا میگن دلمون برا شن های روی زمین اینور هم تنگ شده 

دلمون خوشه به همون دریا🥲😂چیز دیگه ای نداریم

من دختر خالم کیش زندگی میکنه میگه خسته شدیم دیگه همه چیز تکراری شده هیچ جایی نداده بریم! فکر کن اونم کیش!

همه شهر ها همینه تقریبا...یه مدت بگذره عادی میشه

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

آدم باید دوست پایه هم داشته باشه تنهایی سخته 

باز کافه بری با دوستات یه ساعت بنشینی کیف میده یه تنوعیه ولی تنهایی نه مگه مجبور باشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

شهر فقط اصفهان زیباترین و تمیز ترین و بهترین جاهای گردشی رو داره...الحق شاعرا حق داشتن عاشق میشدن شع ...

اصفهان خیلی خوبه کلیسا جلفا آکواریم تقریبا مثل شیراز هست اما حس میکنم اصفهان یکمی مذهبی هست شهرتون

به امید روزهای خوش 💝

کنزمال چیزی ندارن که اونم بازاره🥺

میدونم بازاره از هیچی بهتره بری یه دور بزنی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

دلمون خوشه به همون دریا🥲😂چیز دیگه ای نداریم

چند سال دریا نرفتم شمالی ام 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
عزیزم یه جوری گفتی فکر کردم بیابون برهوتع والا مام بجز بازارو سینما و پارکو کافه جای دیگه ای نداریم ...

والا با بیابان فرقی نمیکنه ریدن به شهر بخدا دیگه این آبادان اون آبادان قدیم نیس  یه زمانی آبادان بهشت ایران بود بهش میگفتن پاریس کوچولو قبل از جنگ الان چندساله از جنگ میگذره دقیقن هنوز همونه 🥲 انگار هنوز جنگه اینجا

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

اقواممون الان که استوری میزارن از شمال دل آدم قنج می‌ره برا اون طبیعت حالا اونا میگن دلمون برا شن ها ...

یه ایران هست و چهارفصلش دیگه چه میشه کرد

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری