2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دلایل هیچ کدوم برای خودکشی کافی نیست

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

منم زشتم و خیلیییی لاغرم،سر هر چیز کوچیکی بهم میریزم و اخلاقم داغون میشه، از حق خودم نمیتونم دفاع کنم

عرضه موندن و مقابله ندارم تا یچیزی میشه فرار میکنم

هیچکسی هم دوسم نداره

دعا کنید یه کار خوب با درآمد و مزایا و همه چی مناسب پیدا کنم😭🙏🏻

دلیل بهتری برای خودکشی پیدا کن این دنیا ارزش اینو نداره که به خاطر این چیز ها خودتو بکشی به قشنگی های دنیایی که داری توش زندگی می کنی فکر کن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

ورزش کن پیاده روی روزی نیم الی یکساعت 

برو کتاب های اعتماد به نفس بخون

کلاس رقص خیلی عالیه 

پادکست گوش کن مخصوصا راجع به سخنوری و اعتم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.