2777
2789
عنوان

مرد سرد مزاج

441 بازدید | 28 پست

دوستان من همسرم از اول سرد بود ینی تا بهش نمی گفتم انگار خودش تمایلی نداشت من خوشگلم اندامم خوبه مشکلی نیست 

هربارم میگم میگه من خستم کارم زیاده بعد میاد سمتم اما برای من دیگه جذابیتی نداره اون رابطه ای که خودم بگم ...

نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه 

الان چهار سال و نیمه ازدواج کردیم و همین روال بوده از وقتی بچه دارشدیم بدتر شده 

منم دوست ندارم همش بهش یاد اوری کنم 

اگه خستس پس چجوری وقت میکنه شبا سریال ببینه و قلبون بکشه  تا دیر وقت بیدار بمونه 

چیزای گرمی هم میخوریم 

نمیدونم واقعا از بحث و گفتگو و دعوت و همه چی خسته ام البته اینم بگم مشکلات مالی همیشه بوده و هست 

نمیدونم ربطی داره یا نه

مامان یه دخمل گوگولی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخوام قضاوت کنم. ولی  بعضی اقایون ب خانم ها تمایل ندارن.

و به زور خانواده و سنت ازدواج کردن. البته تعدادشون  خیلی کم هست.

دختر عمه من هم   بعد از  ۸ سال  بدون بچه طلاق گرفتن  و  خانواده عموم راجع به دامادشون میگفتن  مردونگی نداشته...

نمیخوام قضاوت کنم. ولی بعضی اقایون ب خانم ها تمایل ندارن.و به زور خانواده و سنت ازدواج کردن. البته ...

والا هکسر من با زور ازدواج نکرده خودش که میگه از من خوشش اومده نمبدونم دیگه البته صحبت شما درسته

مامان یه دخمل گوگولی
ازوقتی تابوهاروشکوندین وضعمون این شده بعد هی تو اینستا مینویسن چی شدبه اینجارسیدیم و...!!!!!!!!

خب بذار بگه ببینم چی میخاد بگه 

مامان یه دخمل گوگولی
بفرمایید

عرضم به حضورتون مغزیجات بهش بدین بادوم خام و پسته فندوق  و تشویقش کنید به ورزش کردن و فعالیت بیشتر کردن 

اعتماد به نفس مرد به جیبشه  خالی باشه کلا انرژی منفیش میشه   همو درک کنید همین از هم تعریف کنید تشویق کنید همو