2777
2789
عنوان

اونایی که مخالف ارتباط دختر و پسر هستن نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 53 پست

بله برای خود من 

یه آقای بسیار متشخص که دکترا داشتن و ثروتمند بودن 

خونه و ماشین و شغل عالی 

تا شهرمم اومدن برای دیدن عطر گرون هم آورد 

ولی سر یه چیزی خودم بهم زدم 

از گروه دانشگاه پیدا شده بود 

خدایا مرسی ♥️
بله برای خود من یه آقای بسیار متشخص که دکترا داشتن و ثروتمند بودن خونه و ماشین و شغل عالی تا شهرمم ا ...

معلومه خیلی ادم خوبیه و شاید شما اولین نفر زندگیش باشین چون نمیدونه عطر جدایی میاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا یه نفر یه دختر رو سوار کرده خاسته بود بدزده دختره خودشو به دردیوار زده بود کلی داد و هوار کرده ...

وسط شهرک شلوغه نمیتونه ک

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مثلا به دوستات بگو معرفی کنن به دوستای رل شون 😃

عی بابا چندتا دوست خز داشتم ک ازدواج کردن 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

چندسالته ؟ مثلا محیط کار‌یا به دوستات بگی معرفی کنن

۲۵سال 

محل کارم دخترونس 

معرفی خیلی خوبه ک متاسفانه کسیو ندارم متاهل هستن دوستام 

بله برای خود من یه آقای بسیار متشخص که دکترا داشتن و ثروتمند بودن خونه و ماشین و شغل عالی تا شهرمم ا ...

گروه دانشگاام خوبه 

به فامیلای شوهرشون دوستای شوهر یا فامیل خودشون

دوستام خیلی حسود و به درد نخورن و چون من تو یه جا موفق تر بودم چشم دیدنمو ندارن