2777
2789
عنوان

اونایی که مخالف ارتباط دختر و پسر هستن نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلیا همین جام مجازی آشنا شدن ولی من مجازی به شخصه خوشم نمیاد

اینستا بازم یه چی گروهای تلگرامی خیلی خزه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نظر منم همینهاونی که تو خیابون شماره میگیره رو چرا میگیرن؟

تو خیابون شماره نگرفته ک 

سوارش کرده برسونه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اره خیلیا همین جام مجازی آشنا شدن ولی من مجازی به شخصه خوشم نمیاد

درسته بازم میگم بستگی ب خود طرف داره و اینکه ادامه ی اون آشنایی چطور پیش بره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره تو خیابون یه جوریه قدیم نیست ک بیوفتن دنبالت این سوارش کرده بود برسونه

اره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
نظر منم همینهاونی که تو خیابون شماره میگیره رو چرا میگیرن؟

نمیدانم

خب حالا چرا مجازی ؟ من خودم مجازی دوسنداشتم

خب پس چجوری ادم ارتباط بگیره محل کار ک نمیشه بیشتر محل کارمم دختران 

دانشگاام تموم شده

اره تو خیابون یه جوریه قدیم نیست ک بیوفتن دنبالت این سوارش کرده بود برسونه

والا یه نفر یه دختر رو سوار کرده خاسته بود بدزده دختره خودشو به دردیوار زده بود کلی داد و هوار کرده بود که پیاده کرده بود

والا یه نفر یه دختر رو سوار کرده خاسته بود بدزده دختره خودشو به دردیوار زده بود کلی داد و هوار کرده ...

دخیره تو فضای مجازی باهاش آشنا شده بود قرار گذاشته بودن همو ببینن اولین قرار اینجور شده بود

خب پس چجوری ادم ارتباط بگیره محل کار ک نمیشه بیشتر محل کارمم دختران دانشگاام تموم شده

مثلا به دوستات بگو معرفی کنن به دوستای رل شون 😃

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️