2777
2789
عنوان

اونایی که مخالف ارتباط دختر و پسر هستن نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلیا همین جام مجازی آشنا شدن ولی من مجازی به شخصه خوشم نمیاد

اینستا بازم یه چی گروهای تلگرامی خیلی خزه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نظر منم همینهاونی که تو خیابون شماره میگیره رو چرا میگیرن؟

تو خیابون شماره نگرفته ک 

سوارش کرده برسونه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اره خیلیا همین جام مجازی آشنا شدن ولی من مجازی به شخصه خوشم نمیاد

درسته بازم میگم بستگی ب خود طرف داره و اینکه ادامه ی اون آشنایی چطور پیش بره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره تو خیابون یه جوریه قدیم نیست ک بیوفتن دنبالت این سوارش کرده بود برسونه

اره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
نظر منم همینهاونی که تو خیابون شماره میگیره رو چرا میگیرن؟

نمیدانم

خب حالا چرا مجازی ؟ من خودم مجازی دوسنداشتم

خب پس چجوری ادم ارتباط بگیره محل کار ک نمیشه بیشتر محل کارمم دختران 

دانشگاام تموم شده

اره تو خیابون یه جوریه قدیم نیست ک بیوفتن دنبالت این سوارش کرده بود برسونه

والا یه نفر یه دختر رو سوار کرده خاسته بود بدزده دختره خودشو به دردیوار زده بود کلی داد و هوار کرده بود که پیاده کرده بود

والا یه نفر یه دختر رو سوار کرده خاسته بود بدزده دختره خودشو به دردیوار زده بود کلی داد و هوار کرده ...

دخیره تو فضای مجازی باهاش آشنا شده بود قرار گذاشته بودن همو ببینن اولین قرار اینجور شده بود

خب پس چجوری ادم ارتباط بگیره محل کار ک نمیشه بیشتر محل کارمم دختران دانشگاام تموم شده

مثلا به دوستات بگو معرفی کنن به دوستای رل شون 😃

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️