2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی بخرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 79 پست
نه والا خواهرش گرفته میترسم برم اونا کادو بدن من ضایع بشم بعدم میگم به درک بگیره من چیکار کنم من کری ...

ول کن گرفته ک گرفته 

تو چکار کنی مگه اون ب تو کادو کریسمس میده ک تو بدی 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای منم شب یلدا کادو آورده بودن ولی ما هم متقابلاً برای نامزدم گرفته بودیم

ما نگرفته بودیم البته اصرار کردم بگیرم گفتن نه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چی ضایع هست اینکه کادو ندم ؟

اینکه هدیه کریسمس بدی ضایعه چون اصلا ربطی به فرهنگ ما نداره و یه جور تازه به دوران رسیدگی به نظر میرسه‌. از خانوادشم چیزی میگیری لازم نیست درجا جبران کنی تو تازه عروسی و طبیعتا باید بیشتر هواتو داشته باشن. داستانو برعکس نکن که از همه لحاظ به ضررت میشه.

برای روز مرد هم زیاد خرج نکن. اگه بافتنی بلدی یه شالی چیزی درست کن یا یه حرکت عاشقانه بزن مثلا جاسوئیچی ست بگیر. مذهبی هستید یه نهج‌البلاغه بخر و... ولی بازم جوراب بهترینه😊

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه والا خواهرش گرفته میترسم برم اونا کادو بدن من ضایع بشم بعدم میگم به درک بگیره من چیکار کنم من کری ...

عزیزم به نظر من بعضی کادوها رو لازم‌نیست شما جدا ببری با هم مشترک ببرید حالا یلدا مجبور شدی جدا از همسرت بگیری اما بعصی کادو مثل تولد رو مشترک ببر با همسرت بعدش تا می تونی از کادو بازی فاصله بگیر چند سال دیگه به خودت میای پشیمون می شی پولات جمع کن 

روم نمیشه تا حالا مستقیم چیزی ازش نخواستم به جز پول ماهیانه فقط مناسبتا برام کادو می‌خره منم جبران م ...

بنظرم خجالتو بزار کنار منم دوران عقد روم نمیشد از همسرم چیزی بخوام کلا خرجم با بابام بود الان که ازدواج کردم میگم عجب اشتباهی کردم 

شما هم ازدواج کنی به این نتیجه رسیدی 

بالاخره شوهرته دیگه ادم که نباید از شوهرش خجالت بکشه 

یه جوری زمینه رو بساز و بگو دلم میخواد برای بابا و خواهرت کادو بخرم میای باهم بریم و از این حرفا 

اگه گفت نمیخواد بگو من دلم میخواد براشون کادو بخریم میخوام خوشحالشون کنم 

وقتی بردیش بازار قشنگ نقره داعش کن که دیگه از این کارا نکنه :|

خودتو دوس داشته باش❤️
اون با اینکه درآمدش خوبه یه کادو گرفت ماهیانه نداد من درآمدی ندارم از اول جدا کادو گرفتم واقعا پشیمو ...

نه چرابد باشه؟ مگ طلب کارتن نخر نخر چند سال دیگ فهش خودت میدی که چرا این کارامیکردی از ماگفتن برو هرکار دلت میخواد کن😵‍💫

عزیزم به نظر من بعضی کادوها رو لازم‌نیست شما جدا ببری با هم مشترک ببرید حالا یلدا مجبور شدی جدا از ه ...

آره تقصیر خودمه جوگیر شدم جدا گرفتم کادو الانم گیر کردم دیگه بعد از برای خانواده اش جدا نمیخرم 

آره تقصیر خودمه جوگیر شدم جدا گرفتم کادو الانم گیر کردم دیگه بعد از برای خانواده اش جدا نمیخرم

همونو روز مرد بده خوب

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بنظرم خجالتو بزار کنار منم دوران عقد روم نمیشد از همسرم چیزی بخوام کلا خرجم با بابام بود الان که ازد ...

هی با خودم میگم بذار ازش نخوام هیچی اون موقع میگه خانواده ات خرجتو نمیدن ماهیانه رو هم خودم گفتم وگرنه اونم نمی‌داد البته سر هر مناسبت بخواد نده دیگه باید نصف سال نده اصلا مردا زورشون میاد پول بدن 

نه چرابد باشه؟ مگ طلب کارتن نخر نخر چند سال دیگ فهش خودت میدی که چرا این کارامیکردی از ماگفتن برو هر ...

بابا خودمم دلم نمیخواد هی کادو بخرم که یجوری انگار تو رودرواسی موندم باید از یه جایی قطع کنم دیگه