2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی بخرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 79 پست
رو شدن نمبخواد همسرت باید خجالت بکشه که پول کادوی خانواده ش رو از جیب بابات باید بدی! مادرت چرا برای ...

چه میدونم مامانم از اول بد عادتش کرد هر چی بگم میگه کاریت نباشه من میخرم اینقدر بهم برخورده اون یه یلدایی گرفت و روز زن با اینکه درآمد خوب داره ماهیانه منو نداد من چطور بدون درآمد هم اندازه اون خرج کنم 

من قراره ست ورزشی بخرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو سه ماه داد این بار اینطوری کرد خیلی بهم برخورده انگار با پول خودم برام کادو گرفته میدونمم داره مب ...

انگاری خیلی برات مادیات مهمه 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
آره والا از اول کاری کردم که موندم توش واقعا باید بفهمه من درآمد ندارم از بابام میگیرم

به نظر من رک نگو همینجوری یواش یواش جمعش کن. کادوی کریسمس هم نده ضروری که نیست هیچی؛ راستش یه کم ضایع هم هست. حداقل تو فامیل ما باشی سوژه خنده میشی😬

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بنظرم میدادی گلم چون همسرتون برای شما و مادرتون و مادربزرگتون کادو گرفته

به جاش ماهیانه منو نداد منم درآمدی ندارم بخوام هم اندازه اون کادو بخرم در عوض منم روز دختر هم خودم هم مامانم برای خواهرش کادو گرفته بودیم 

هودی بخر براش

شال کلاه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم کادو کریسمس همسرت رو ببر برای خودش و خانوادش کادو بخر یه کادوی خوب هم از طرف اکن برای خودت بخر

روم نمیشه تا حالا مستقیم چیزی ازش نخواستم به جز پول ماهیانه فقط مناسبتا برام کادو می‌خره منم جبران میکنم همون اندازه الان واسه یلدا واقعا خیلی خرج کردیم در توانم نیست هم کریسمس هم روز مرد برای همشون کادو بخرم 

روز زن کادو چی گرفتی ازش

هیچی عزیزم. فردای روز زن یه خرید جزئی در حد تومن وسایل پوستی

شب یلدا حسابی زحمت کشیده بودن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مهم بود همشو همون اندازه جبران نمی‌کردم من درآمد ندارم ولی هیچ وقت کمتر از اون کادو نگرفتم براش دختر ...

اره اینو موافقم مامان منم همش همین میگه چون پسر درآمد داره و درآمدش بیشتره باید بیشتر هزینه کنه

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
اره اینو موافقم مامان منم همش همین میگه چون پسر درآمد داره و درآمدش بیشتره باید بیشتر هزینه کنه

اگه درآمد داشتم واقعا برام مهم نبود ولی همه چی روی دوش بابامه کادو های اصلی بازم مشکلی نیست اما زورم میاد برای کریسمس مثلاً بخرم اونم برای همشون