2777
2789

الان درحالی هنوز زندم و دارم با شما صحبت میکنم که واقعا 48 ساعته نخوابیدم، و دارم به معنای واقعی دیوونه میشم از خوندن فیزیولوژی (لطفا رشتمو نپرسین نمیتونم بگم) هنوز نتونستم حتی نصفش رو هم تموم کنم درحالی که تموم مدت دارم میخونم، یه مشت ورق و جزوه و کتاب دورمه که نمیدونم اصلا چی به چیه، خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم، یه بار به استادمون گفتم استاد ما چجوری وقت کنیم هم جزوه شما رو بخونیم هم رفرنس خیلی راحت گفت نخوابین!! شما روزی سه چهارساعت بیشتر لازم نیست بخوابین، اخه مگه ممکنه؟؟ امروز از خیابون داشتم رد میشدم حتی صدای بوق ماشینارو درست نمیشنیدم، چیکار کنم من الان؟؟ راه حلی دارین این امتحانو پاس شم فقط؟؟ نظرتون چیه؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری انقدر بدنتون کشش داره؟! من حتی با قهوه هم نمیتونم انقدر بیدار بمونم بدنم از بی خوابی دارت میلر ...

خوب منم ۴۸ ساعت نخوابیدم یا بیشتر شده نخوابیدم ک بدنم سر شده از نخوابیدن و دست وپام ب لرزه افتاده.

ولی واقعا مجبورم چون کارم زیاده.

ولی غمگینم باشم یا مشکل داشته باشم بدتر بی خاب میشم یهو میبینی ۴۰ الی ۵۰ ساعت چشم رو هم نزاشتم 

عشق ممنوعه❤️‍🩹