2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی بخرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 78 پست

خیلی اشتباه می کنی کادو جداگونه هیچوقت نخر شما جیبتون یکیه عادتش بدی تغییرش سخته نیازی نبود یلدا براش کلی لباس بخرید تو که درامدی نداری وظیفه پدرت هم نیست اون که درامد داره کم میاره شما که درامد نداری

روز مرد هم یه کیک خونگی بپز با یه ربان دورشو یه شاخه گل 

یا لوازم بهداشتی چیزی که برای عروسی میخواین برای هم بخرید تو این مناسبتا تیکه تیکه بخر هدیه بده 

بعد اصلا متوجه نشدم کریسمس برای چی باید هدیه بدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی اشتباه می کنی کادو جداگونه هیچوقت نخر شما جیبتون یکیه عادتش بدی تغییرش سخته نیازی نبود یلدا برا ...

آره والا اون درآمدش خوبه ولی زورش میاد کادو خوب بخره بیچاره بابام هم یلدا لباس گرفت هم کلی خوراکی و شیرینی و آجیل و شام برای پذیرایی هم دیزاین خونه و وسایل. از بابام خجالت میکشم بیچاره جهاز بخره قسط وام بده مهمونیای اینا رو بده کادو بخره 

کریسمس خواهرش میگیره مجبورم کادو ببرم ولی با خودم میگم نبرم کلا به من چه اون کریسمس گرفته خودمو بزنم به بی‌خبری 

از اول خودم جدا کادو گرفتم بد عادت کردم دیگه از خانواده ام خجالت میکشم

هنوز دیر نشده به شوهرت بگو من درآمد ندارم روم نمیشه از بابام پول بگیرم برای خانواده کادو بخرم بدش هم بیاد بیاد کار اون بده یعنی چی واقعا از پدرت پول بگیری کادو بگیری برای خواهرشوهرت

آره والا اون درآمدش خوبه ولی زورش میاد کادو خوب بخره بیچاره بابام هم یلدا لباس گرفت هم کلی خوراکی و ...

یلدا زیاده روی کردی به نظرم ببین برای دختر باید این کارارو بکنن حالا که گذشت 

برای خواهرش هم با شوهرت برو بیرون هدیه بخر شوهرت حساب کنه 

هنوز دیر نشده به شوهرت بگو من درآمد ندارم روم نمیشه از بابام پول بگیرم برای خانواده کادو بخرم بدش هم ...

آره میخوام بگم ولی روم نمیشه اصلا یجوری می‌خوام کم نیارم ولی بعد میگم اون چطور روش شد ماهیانه منو نده 

تولد خواهر و باباش جدا کادو گرفتم روز دختر واسه خواهرش هم خودم هم مامانم کادو گرفتیم یلدا بازم برای خواهرش کادو گرفتم الان کریسمس بازم گرفتم 

یلدا زیاده روی کردی به نظرم ببین برای دختر باید این کارارو بکنن حالا که گذشت برای خواهرش هم با شوهرت ...

شهر ما واسه دامادم میخرن توقع داشتن باید میخریدم ولی اشتباه کردیم کامل خرید کردیم یه کاپشن و بوت بسش بود 

روم نمیشه آخه یه جفت بخرم یعنی 😂

چرا روت نشه؟ چند تا بخر مثل باکس گل تزئینش کن تو اینترنت بگرد کلی ایده های بامزه هست.

این رویه ای که در پیش گرفتی عاقبت خوبی نداره بهتره زودتر با خنده و شوخی ماسمالیش کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دکوری خوبه اتفاقا یه مجسمه گرفتم واسه کریسمس ولی واقعا زورم میاد واسه کریسمس کادو بدم چیکار کنم آخه ...

همونو نگه دار روز مرد بده 

کادو کریسمس چرا پر روش نکن از حالا مگه اقلیته؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
آره میخوام بگم ولی روم نمیشه اصلا یجوری می‌خوام کم نیارم ولی بعد میگم اون چطور روش شد ماهیانه منو ند ...

رو شدن نمبخواد همسرت باید خجالت بکشه که پول کادوی خانواده ش رو از جیب بابات باید بدی! مادرت چرا برای خواهرشوهرت کادو میگیره مگه روز مادر خواهرشوهرت برای مادرت کادو گرفت؟!! از الان پر توقعشون نکن دختر این کارها چیه. خودت اذیت میشی.پس فردا جاری داشته باشی این کارهارو نمیکنه عزیزتر هم هست اون وقت میسوزی

چرا روت نشه؟ چند تا بخر مثل باکس گل تزئینش کن تو اینترنت بگرد کلی ایده های بامزه هست.این رویه ای که ...

آره والا از اول کاری کردم که موندم توش واقعا باید بفهمه من درآمد ندارم از بابام میگیرم 

اینقدر واسه خودش و خانواده اش جداگانه کادو گرفتم انگار وظیفه ام شده مثلاً تولد باباش من خودم تنها کا ...

بنظرم میدادی گلم چون همسرتون برای شما و مادرتون و مادربزرگتون کادو گرفته 

خودتو دوس داشته باش❤️
همونو نگه دار روز مرد بده کادو کریسمس چرا پر روش نکن از حالا مگه اقلیته؟

نه والا خواهرش گرفته میترسم برم اونا کادو بدن من ضایع بشم بعدم میگم به درک بگیره من چیکار کنم من کریسمس نمیدونم چیه خسته شدم دیگه