2777
2789
هیرمان ساتیار ساواش ویرا

سلام

با احترام به نظرتون... ساواش چیه اخه؟.... مگه هرچی تو سریال های ترکیه بود باید بزاریم رو بچه هامون؟ 

ساواش =جنگ. دعوا.

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایرانی نیستن با تاریخ ایران مشکل دارن از این که مردم ب ذات خودشون دارن برمیگردن در عذابن ولشون کن

دقیقا من باید جای اسم شاهانه می‌نوشتم ایرانی اصیل خیلی بی ذات و بی ریشه هستن البته بلانسبت 

چقدر بد اخلاقی استارتر.... همه ی تاپیک های در مورد اسم همچین شوخی هایی داخلش هستچقدر جبهه گرفتی و بد ...

من بداخلاق نیستم اینو همه باید بدونن حتما شما هم مادرشدین میدونید که زنی که باردار از هر طرف فشار روشه هورموناش بهم ریخته .. کسی و مجبور نکردم که بیاد چرت و پرت بگه اگه میخواستم شوخی کنم توی تاپیک میگفتم .. من الان موندم اسم بچه مو چی بزارم اونوقت یه مشت احمق میان با روان آدم بازی میکنن