2777
2789

به نطرم میتونی به جای اسم شاهان از اسمای شاهنامه انتخاب کنی که  پهلوان و ایرانی بودن من خودمم این کارو. کردم اسم پسرم آبتین گذاشتم. 

اسامی آرش، کیان، سورنا، آریو، آریا، سام هم قشنگن

اگرم واقعا میخای واژه ی شاه داشته باشه شهیاد و شهراد قشنگن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم اتفاقا بهش.گفت چرا قبول نکنه شاه بانو یعنی شاهِ‌خانم یعنی شاه مادرش یا شاه همسرش جرا نباید قبول ...

به خدا عقل نداره راحته😂😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

شهسام،شهریار،شهراد،شاهراد،شاها،شهیار،شاهنیک،کیاشاه،کیانشاه،جهانشاه،کیاشا،شهروز،شاهکار،شراگیم،شهسان،کیاسان،شهنیا،نوبان،آریشا،آریشاه،آریاشا،میران،پورشاه،کیانمهر،کیامهر،کیازاد،سانان،یاوند،اورهان،کیاراد،کیاهور،آرهان،سامرند،کیاسام،بهکیا،کیا،کیان،کیازند،ملکان،شاروسین،کیامن،دیاکو،نویان،کیارش،کیانوش،کیاوش،کوروش،خسرو،شاهرخ،شاهوین،ارشک،داریوش،داریو،دارا،پاشا،شایگان،شاهیار،شاهو،ارکیا،شهنور،اردشیر،شهداد،شهبد،خشایار،شهان شهیاد،جمزاد،کیمنش،شاهمهر،شهنام،شاهنوش،خدیو، کیوین،شهیراد،شهمیر،کیبد،کیابد کیمان،سامران پارساکیا، شاهوش

به خدا عقل نداره راحته😂😐

😂🤣

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

شهسام،شهریار،شهراد،شاهراد،شاها،شهیار،شاهنیک،کیاشاه،کیانشاه،جهانشاه،کیاشا،شهروز،شاهکار،شراگیم،شهسان،ک ...

بعضی اسم هایی که نوشتین خیلی زیبان اما یه سریاشون بیشتر برای فامیلی خوبن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!