2777
2789
من نمیخام نا امیدت کنم یا حرفی بزنن از تحصیل بمونی نه تحصیلات خیلی خوبه شخصیت میاره واس ادم.ولی ی پس ...

آره تحصیلات تو سواد نقش داره من میخوام بشم نظامی و در کنارش فروشگاه باز کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیاکو معنی شاه میده منم برای پسرم انتخاب کردم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
تیگران؟؟؟ کجایی هستین؟

اهل ایرانیم عزیزم ، ارمنی هستیم 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

چشم فرزندم 😘🤗 وایی میگ ننه یاد بی بی و شازده میفتم انگاری اونم 🤣🤣

بگم مادر یا مانی خوبه؟🥲🫂🥺👩‍🦯😂

عزیز دلی مادر

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

من نمیخام نا امیدت کنم یا حرفی بزنن از تحصیل بمونی نه تحصیلات خیلی خوبه شخصیت میاره واس ادم.ولی ی پس ...

شخصیت یه چیز ذاتیه ولی با درس خواندن شخص با سواد میشه حرف زدن رو خوب یاد میگیره نوشتن رو خوب یاد میگیره بره چت کنه غلط املایی داشته باشه بهش میخندن خودمم به درس خواندن علاقه دارم

چقدر بد اخلاقی استارتر.... همه ی تاپیک های در مورد اسم همچین شوخی هایی داخلش هست

چقدر جبهه گرفتی و بد جواب بچه ها رو میدی

مث دخترای دهه ۹۰ که زبون دراز و تلخ زبونن

به مذاقت خوش نمیاد رد شو برو حاضر جوابی و تلخی نداره که....

ایشاللع داری مامان میشی روی رفتارت تجدید نظر کن و صبور تر شو🤗😊

بگم مادر یا مانی خوبه؟🥲🫂🥺👩‍🦯😂عزیز دلی مادر

قربوونت برم هرچی دلت خاست صدام کن  بوس به مماغت 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤗 اونقدر من با جنبه و شوخم 😁☺

اکیپ سوگلی های سایت#

قربوونت برم هرچی دلت خاست صدام کن بوس به مماغت 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤗 اونقدر من با جن ...

عشق منی مادر🫂🫂🫂🥲🥲🥲😭

تو عزیز منی

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

دورت بگردم عشقوک مهربون😍🌹

عزیزمن هستی دختر جون❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.