2777
2789

واقعأ خسته شدم ازش خانوادم وضع مالیشون از ما بهتره هرروز یا دارن ماشبن عوض میکنن یا نمیدونم خونه میخرن شوهر احمق من هرچی درمیاره میریره تو حلق خانوادش امروز خواهرش زنگ زد ازش پول گرفت گفتم چطور داری برای خواهرت پول برنی اونوقت ب من گفتی هدیه زایمان ندارم بهت بدم ی النگو فقط خاستم پولی هم ک پس انداز کردم دادی ب خواهرت فلانی باید تویوتا کمری سوار شه من همچنان این ماشینمون باشه چون من ۱۵۰تومن پول داشتم مخفیانه شوهرم نمیدونه گفتم بیا اینو بگیر بذار رو پول ماشین ماشینمونو عوض کنیم بعدأ پس میدیم ب خواهرم خواهرم گفته هروقت داشتید بدید قبول نکرد چون زورش میاد بخاد پولشو پس بده مامانشم علنأ گفت ماشین میخایید چیکار همین ک دارید خوبه خانوادم مدام بهم سرکوفت میزنن ای خونت کوچیکه مستأجرید شغل شوهرت عین سگ میمونه دلم میخاد باهاشون قطع رابطه کنم خانواده شوهرم مدام ازمون میکنن خیلی دلم شکسته 

ببخشید ولی شوهرت عقل نداره

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غرور شو نشکن

اون وقت سروسامون دادن یه مرد خورد شده وظیفه خودت میشه

فک میکنی زن مقایسه گری که فقط غر میزنه چه جذابیتی داره که آدم یه انگیزه ای برای بهتر کردن شرایطش داشته باشه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

دقیقا و اینکه بدتر اینکه دنبال پیشرفت نیس

آره هرکس نگاه خانواده اش میکنه

مامانم هرکار کنن اخرش شبیه خانوادش و خواهراش و داداشاش 

بابام هم شبیه خانواده خودش 

این تفاوت ها ما بچه ها رو هم اذیت میکرد چون خانواده پدری رو بیشتر از مادری قبول داشتیم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

اوایل ازدواج خانواده همسرمم همین بودن مادرش شوهرم وبرادرشوهر کوجیکم وای چقد از شوهرم تیغ زدن چقد ازش کولی گرفتن منم ساده بودم متوجه نبودم بعد کم کم فهمیدم ای دل غافل من کحام برادرشوهرن کحاست تا تونستم ازشون دورش کردم الان خودش دلش نمیخواد ریختشونو ببینه میگه چقدر تیغم زدن جقد ساده بودم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
غرور شو نشکناون وقت سروسامون دادن یه مرد خورد شده وظیفه خودت میشهفک میکنی زن مقایسه گری که فقط غر می ...

اولین بار بود اینجوری باهاش حرف زدم چون واقعأ تو این یک سال غرور منم خیلی شکسته پس غرور من چی؟؟؟خواهر کثافتش ب من میگه کل خرجتو برجتو طلاهاتو بذاری رو هم اندازه نصف خرج منم نمیشه هرکی میرسه بهم ی حرفی میزنه بهم