2777
2789
عنوان

همسایه آشغالمون پشت سرم حرف زده

153 بازدید | 16 پست

عنتر داشتم میرفتم بیرون هرچی نگاه کردم سلام کنم خودشو زده بود به اون راه منم لج کردم و رفتم حالا پشت سرم گفته منو دید سلام نکرد😐 

حالم ازش بهم میخوره زنیکه فوضولو میخواستم برم در خونش فوشو بکشم بهش مامانم جلومو گرفت

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اسی لطفا تایپک اخر منو گز بزن🥹🙏🏻

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گور باباشچرا اعصابتو خورد میکنی

منو مقصر کرده حرصم گرفته

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اوووو چ حوصله ای داری

ریده تو اعصابم

حسادت دارهمریضه

از این به بعد دیگه دیگه حتی سلامم بهش نمیکنم

ریده تو اعصابم

با همین یه کلمه ؟ بیخیال بابا 

والا من اصلا همسایه هامون رو نمیشناسم چه برسه بخوام احوال پرسی هم بکنم باهاشون . چرا انقدر مهمه برات ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
با همین یه کلمه ؟ بیخیال بابا والا من اصلا همسایه هامون رو نمیشناسم چه برسه بخوام احوال پرسی هم بکنم ...

چون پشت سرم حرف میزنه دید بقبه رو عوض میکنه