2777
2789
عنوان

قرص یونی زینک زینک پلاس یا هیرویت کدوما بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 38 پست
ببین پریورین اینجوریه ک اگه از هیروییت و فیتو نتیجه ندیدی میری سراغ غول اخر ک همون پریورین

استفاده کردی؟

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بمن گفت همه تقویتی های مو مث همن و فرقی ندارن هرکدوم دوس داری استفاده کن

جدیدا قرص پریورین شنیدم و خیلی هم گرونه

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

اینو استفاده نکردم. اگر واقعا خوبه ارزش خریدن داره. حداقل سه ماه استفاده کن بعدم یه چیز ارزونتر بگیر ...

من موهام خوبه میهام فقط تقویت بشن  

نمیدونی موهای لخت چجوری موج دار کنم،؟

من موهام خوبه میهام فقط تقویت بشن نمیدونی موهای لخت چجوری موج دار کنم،؟

برا تقویت زینک کافیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
یونی زینک تفاوتش چیه

نمیدونم 

اینارو استفاده نکردم همشون از ی خانواده اس 

شاید فقط دوز ویتامیناش فرق داشته باشن 

پریورین رو معرفی کردم چون فکر کردم مشکل ریزش مو دارین 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من موهام خوبه میهام فقط تقویت بشن نمیدونی موهای لخت چجوری موج دار کنم،؟

موی لخت هم موج دار نمیشه من با دکلره هم موفق نشدم یکم از لختیشو کم کنم 

موی لخت هم موج دار نمیشه من با دکلره هم موفق نشدم یکم از لختیشو کم کنم

با اتو چی؟

نمیدونم اینارو استفاده نکردم همشون از ی خانواده اس شاید فقط دوز ویتامیناش فرق داشته باشن پریورین ر ...

ریزش تا چ حد طبیعیه؟