2777
2789
عنوان

با یکی رفتم دو رابطه بعد دوماه فهمیدم زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 107 پست

ازین مردای هول زیادههه

بخدا همین دیروز درمانگاه بودم زنان زایمان 

بعدش ی خانم با اقایی زنوز شوهر بودن خیلی ب هم میومدن 

محو خانومه شدم خیلی ب خودش رسیده بودم و مرتب بود 

ازونجا رفتم داروخونه این اقاهه هم اومد بهم گف میشه ی لحظه بیای

واقعا بعید بودد فک کردم کار داره رفتم دیدم گوشیش دستش بود شمارشو نوشته بود گف میشه اینو بگیری شنبه صبح بهم بزنگی؟ 

تف کردم صورتش برگشتم

هوله بی شرفففففف

کاربری دوم' 
آخه دوست دخترش باشه چه فرقی به حالم میکنهبعدشم با چی میخواد این شماره کارت دیگرو توجیح کنه؟یا این سی ...

هر چی بود دیگه باهاش نمون 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم اسکولی مرد ها همشون یه تخته کم دارن 🤣الکی خودت رو ناراحت نکن والا سینگلی خیلی خوبه دیگه این ...

تخته کم ندارن اضافی هم دارن که هم زن میگیرن هم یه دختر دیگه رو گول میزنن 

خيلي برات ناراحت شدم نميدونم چرا اين جنس انقدر كثيف شدن كه هم به زن و دوست دخترشون خيانت ميكنن هم يكي ديگه رو بازي ميدن!

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
ازین مردای هول زیادهههبخدا همین دیروز درمانگاه بودم زنان زایمان بعدش ی خانم با اقایی زنوز شوهر بودن ...

از هرچی مرده حالم به هم میخوره

همشون مثل همن

حالا من نمیدونم زن داره یا نه اما الان دوست شوهرم طلافروشی داره بعد واسه مالیات شماره کارت مادرشو می ...

راست میگی؟

پس چرا جوابمو نداد؟؟

اسم مامانش سمیه است آخه زهرا نیست

خيلي برات ناراحت شدم نميدونم چرا اين جنس انقدر كثيف شدن كه هم به زن و دوست دخترشون خيانت ميكنن هم يك ...

واقعا ان بلاها چرا باید سر دخترا بیاد؟ اونم منی که تو عمرم با پسر تو رابطه نرفتم به هیچکس چشم نداشتم

راست میگی؟پس چرا جوابمو نداد؟؟اسم مامانش سمیه است آخه زهرا نیست

ببین شاید طرف مثلا خالش ازش پول میخواد شماره کارت اونو داده یا اصلا خواسته به یه خانواده بی سرپرست کمک کنه شما که نمیشه از رو اسم بگی طرف زن داره 

چقدر خنگ فرضت کرده که شماره کارت زنش رو داده

من فکر میکنم اشتباهی گرفته مامانمو چون انقدر کلاس داره و سرش شلوغه گاهی اشتباه پیام میده

یا اولا که شمارمو نداشت نمیدونست من کیم اشتباه تایم کلاس دوازدهمیارو میفرستاد 

وگرنه اونقدرام احمق نیست شماره کارت زنشو بدع به مامانم

ببین شاید طرف مثلا خالش ازش پول میخواد شماره کارت اونو داده یا اصلا خواسته به یه خانواده بی سرپرست ک ...

والا من فکر کردم خود طرف بهش گفته متأهل یا علنا متوجه شده 

از یه شماره کارت چطور آدم می‌تونه همچین فکری کنه 

من بودم خیلی عادی می‌پرسیدم شماره کارت مال کیه ببینم چی جواب میده