2777
2789
این اره میدونم ولی جو شهرتمام کسایی که اونجان یه خاطره ای از زلزله دارن

جو شهر خوبه فقط اینکه بدونی قبلا چ اتفاقی افتاده خود ب خود جو شهر برات سنگین میشه حس بدی میگیری(از نظر من) 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بم رودبار کرمانشاه خدایااا بعد میگن چرا مردم شاد نیستن همه یجوری عزا دار شدن

اهر رو یادت رفت درسته ماکسی رو ازدست ندادیم اما....خیلی سخت بود خیلی هواسرد بود اما ردستاهاخیلی ویران شدن الان همه جا آباد شده خود مسئولین کرمان باید کاری کنن اهر رو هم خود استان درست کر 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دزدی هارو شنیدم من چیکار میکردن مگه

کاش دزدی بود

دزدی شرف داره

با چشم خودم دیدم انگشت جنازه رو کنده بودن که انگشترش رو در بیارن

بین سپاه و ارتش دعوا بود کی اونجا رو دست خودش بگیره که بتونه دزدی بیشتری بکنه

خدا نصیب نکنه عزیزم

کاش دزدی بوددزدی شرف دارهبا چشم خودم دیدم انگشت جنازه رو کنده بودن که انگشترش رو در بیارنبین سپاه و ...

چه عجیب تواهرمن زیاد نشنیدم دزدی بشه ولی یادمه سپاه ازهمه بیشترکمک کرد حتی قبل از هلال احمر به کمک مردم اومد

چه عجیب تواهرمن زیاد نشنیدم دزدی بشه ولی یادمه سپاه ازهمه بیشترکمک کرد حتی قبل از هلال احمر به کمک م ...

خدا نصیب نکنه گل من

خوبی هاش هم بود 

کمکی که خیلی ها از دل و جون میکردن

ولی خاطرات بد خیلی تو ذهن آدم میمونه

زلزله رودبار رو شاید خیلیاتون یادتون نیاد

اون از همه بدتر بود

مردم خوبی داشتیم اون موقع ولی خود زلزله فاجعه بود

خدا نصیب نکنه گل منخوبی هاش هم بود کمکی که خیلی ها از دل و جون میکردنولی خاطرات بد خیلی تو ذهن آدم م ...

آره من اونو فقط شنیدم ولی بم رودیدم البته از تلویزیون میدونی چون بم شهرتاریخی بود واکثرخونه ها اونجوری که من میدونما کاهگلی بود ویرانی وتلفات زیاد داشت

آره من اونو فقط شنیدم ولی بم رودیدم البته از تلویزیون میدونی چون بم شهرتاریخی بود واکثرخونه ها اونجو ...

همه زیر آوار موندن و مردن

هیچی از شهر باقی نموند

تو تلوزیون همش میگفتن کمک و بازسازی

ولی چیزی که نبود کمک و بازسازی بود

مثلا تو تهران پول جم میشد از طرف مردم برای کمک یک ریال به بم نمیرسید

یا سازمان صلیب سرخ چادر میفرستاد برای مردم دو روز بعد داشتن چادر هار رو تو بازار تهران میفروختن