سلام خانما من پرستار هستم شوهرم میگه سرکار نرو بخاطر بچه و خونه مشین شدم هیچ حقوقی نمیگیرم از قبلش نذاشته بود برم، شیر خودمو به بچه میدم شوهرم هیچ گونه پولی بهم نمیداد برا همون با دعوا مجبور شد ماهی ۴ تومن بریزه حسابم ولی تاحالا چندین بار دندونمو پر کردم همش با اون ۴ تومن و دیگه هیچ خرجی برام نمیکنه. داداشش رفته واسه خونشون مبل سلطنتی خریده چون مبلای جهاز خانمش یه ساله که اورده شکستن! از بس جهازش آت و آشغال بودش. من بخاطر بچه یه ساله دارم به شوهرم میگم کاور مبل بخر نمیخره به حرفام گوش نمیده میگه پول ندارم. درحالیکه پول داشت و رفت ماشین مدل بالاتر خرید و زد به اسم باباش. هیچ وقتم خونه نیس همش سرکاره پول درمیاره میزنه به اسم خونوادش. هیچ کمکی نمیکنه تو بچا داری دست تنهام و خونواده خودم شهرستانه. حالا ببینین چی گفته بهم. میگم کاور بخر نمیخره اعصابم خورده هیچی نمیخره واسه خونه. ناسلامتی خودشم پرستار هس.بابا من همش اسکل بودم تو دوران نامزدی حتی به شوهرم پول میدادم. قرض نه ها. پول میدادم همینجوری. الانم اره پررو شده.
بهم میگه برو طلاق بگیر ولی نمیخرم هیچی. منم بخاطر این حرفش کل جهازمو از صب جمع کردم یه گوشه ی خونه حتی فرش اینارم جمع کردم. گفتم به جهنم بره خودش بخره پس. ببینه یدونه وسیله خریدن اسونه یا کل وسایل. بعدشم تصمیم دارم فردا برم سرکارم و بچه رو بدم دست خودش. چرا باید از ۱۵ تومنم بزنم بخاطر ایشون. فقط نگران بچمم چون شیرخودمو میخوره و به هیشکی عادت نداره..۱۰ ماهشه.از هیچی شوهرم خبر ندارم.از درامدش و پس اندازش. بخدا هی میگه ۴ تومنتو میخای ندم با اون بخرم. دیوونم کرده فقط الکی میگه دوسم داره. کو من به این دوس داشتن نمیگم
هیچ وقت ادم نمیشه هیچوقت من تجربه شو دارم از هیچیش خبر ندارم برای خونه پیام میدم گلچین میکنه هر چی که خودش دلش بخواد میخره توجیبی من ۳۰۰ هزار تومنه باور میکنی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.