2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی نمیخره خستم کرده

1087 بازدید | 77 پست

سلام خانما من پرستار هستم شوهرم میگه سرکار نرو بخاطر بچه و خونه مشین شدم هیچ حقوقی نمیگیرم از قبلش نذاشته بود برم، شیر خودمو به بچه میدم شوهرم هیچ گونه پولی بهم نمیداد برا همون با دعوا مجبور شد ماهی ۴ تومن بریزه حسابم ولی تاحالا چندین بار دندونمو پر کردم همش با اون ۴ تومن و دیگه هیچ خرجی برام نمیکنه. داداشش رفته واسه خونشون مبل سلطنتی خریده چون مبلای جهاز خانمش یه ساله که اورده شکستن! از بس جهازش آت و آشغال بودش. من بخاطر بچه یه ساله دارم به شوهرم میگم کاور مبل بخر نمیخره به حرفام گوش نمیده میگه پول ندارم. درحالیکه پول داشت و رفت ماشین مدل بالاتر خرید و زد به اسم باباش. هیچ وقتم خونه نیس همش سرکاره پول درمیاره میزنه به اسم خونوادش. هیچ کمکی نمیکنه تو بچا داری دست تنهام و خونواده خودم شهرستانه. حالا ببینین چی گفته بهم. میگم کاور بخر نمیخره اعصابم خورده هیچی نمیخره واسه خونه. ناسلامتی خودشم پرستار هس.بابا من همش اسکل بودم تو دوران نامزدی حتی به شوهرم پول میدادم. قرض نه ها. پول میدادم همینجوری. الانم اره پررو شده.

بهم میگه برو طلاق بگیر ولی نمیخرم هیچی. منم بخاطر این حرفش کل جهازمو از صب جمع کردم یه گوشه ی خونه حتی فرش اینارم جمع کردم. گفتم به جهنم بره خودش بخره پس. ببینه یدونه وسیله خریدن اسونه یا کل وسایل. بعدشم تصمیم دارم فردا برم سرکارم و بچه رو بدم دست خودش. چرا باید از ۱۵ تومنم بزنم بخاطر ایشون. فقط نگران بچمم چون شیرخودمو میخوره و به هیشکی عادت نداره..۱۰ ماهشه.از هیچی شوهرم خبر ندارم.از درامدش و پس اندازش. بخدا هی میگه ۴ تومنتو میخای ندم با اون بخرم. دیوونم کرده فقط الکی میگه دوسم داره. کو من به این دوس داشتن نمیگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو درخواست نفقه کن 

ولی دمت گرم آدم زیر بار نرویی هسی🤌🏻 

بدم میاد از زنای تو سری خور

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شوهر خسیس داشتن خیلی سخته درک می‌کنم

حتماً باید بری سر کار خدا بهت قدرت و توان بده 

بچه‌تم یکی دو ماه دیگه از شیر می‌تونی بگیری یا شیرشو کم کنی

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

والا مشکلاتتون رو‌باید قبل از بچه حل میکردین 

الانم با وضع موجود برو سرکار بچه رو هم بزار خودش نگه داره تا قدر بدونه البته اینبار عاقلانه رفتار کن پس انداز کن 

بچه ده ماهه هم دیگه باید از شیر بگیری عزیزم باید غذا بخوره 

در ضمن اینکه گفتی شوهرت وسایلشو می‌زنه به نام بقیه معلومه به شدت از مهریه دادن می‌ترسه 

کلاً آدم‌های خسیس همیشه از ندار شدن می‌ترسند

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

بچه رو بفرس مهد ازش مراقبت کنن خودتم برو سرکارت اینطور هم کارتو از دست میدی هم فردا از شوهره طلاق میگیری هیچی برات نمیمونه بهش بگو توقبلش دیدی که من شاغلم  خواستی بخای خواستی نخوای داره چیزارو میزنه به اسم خانوادش که فردا روزی طلاق بگیری هیچی تودستت نباشه

به حرف همچین مرد به درد نخوری سرکار نرفتی؟

از این شوهر در نمیاد.

برگرد سرکارت از این دوزاری جدا شو.

چرا آخه آدم باید سر مسائل ساده انقدر اعصاب خوردی داشته باشه مگه جنگه.ردش کن بره گمشه