2777
2789
عنوان

واقعا دنیای کثیف ایی شده 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 67 پست
بدبخت ها زن ها خیلی گریه میکنن ولی مجبور هستن شوهرشون عرضه نداره خرجشون رو بده و فقط زن میگیره و طل ...

وضع مالیش خوب نیس چ مرگشه هی زن میگیره بچهدار میشن کاش بمیرن این ادم های اشغال بچه هاش گناه دارن  

منم اینا رو دیدم میگم دنیا کثیف شده خیلی چیز ها دیدم حتی از این ها بدتر حتی دیدم یه پیرمرد ۹۵ ساله ۶ ...

اون مهم نیست که یه مبادله است بینشون این پول میده اونام چیزای دیگه 😂

من دیدم بچه یک ساله معتاد بود 💔

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو بدبخت داری مفت میدی گرونتر بفروش قیمت رحم اجاره ایو میدونی 😑 وای 💔من به فکر اینم گیر خانوا ...

آره رحم اجاره ایی هست 😂

بچه اولی رنج قیمت دست شون نبود ۳۰ میلیون فروختن 

ولی الان ۸۰ یا ۷۰ میلیون میفروشن

وضع مالیش خوب نیس چ مرگشه هی زن میگیره بچهدار میشن کاش بمیرن این ادم های اشغال بچه هاش گناه دارن

نمیدونم والا زن ششمی هم داخل راه هست 🤣🤣

داخل محله پیچیده افتاده با فلانی 

واقعا برای بچه هاش و زن اولیش دلم میسوزه خیلی بدبخت هستن

آره رحم اجاره ایی هست 😂بچه اولی رنج قیمت دست شون نبود ۳۰ میلیون فروختن ولی الان ۸۰ یا ۷۰ میلیون میف ...

خب رحم اجاره ای که عیب نداره فکر کردم خودش بچه دار میشه میفروشه

بهتر حداقل همیشه حاملست وقت نمیکنه یه بچه جدید به بدبختیاشون اضافه کنه

حالا واقعا مرده چندتا بچه داره؟ ۲۰ تا که نیست درسته؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خوب چطور دلشون میاد بچه شون رو بفروشن

بچه خودشون نیست تخمک و اسپرم و جنین از زن و مرد دیگست فقط تو رحم اینا بزرگ میشه

ولی خب آره ممکنه باعث مشکلات روحی بشه

خب رحم اجاره ای که عیب نداره فکر کردم خودش بچه دار میشه میفروشهبهتر حداقل همیشه حاملست وقت نمیکنه یه ...

الکی گفتم ۲۰ تا ۱۵ بچه دارن 😂

ولی زن ششمی هم داره میگیره انشالله تا عید ۲۰ تا میشن

بخاطر اینکه بقیه نفهمن رحم اجاره ایی میکنن

میگن بچه سقط شده 

نمیدونم والا زن ششمی هم داخل راه هست 🤣🤣داخل محله پیچیده افتاده با فلانی واقعا برای بچه هاش و زن او ...

الان ۵ تا زنو تو یه خونه نگه میداره؟ 😐

نه واقعا برام سواله

و اینکه هر زنش چندتا بچه داره؟ میگی یه عالمه بچه دارن

بچه ها مهم نیست خوب هستن یا نه مهم اینه کلی بدبختی کشیدن💔البته میدونم چی میگیا منظورت چیه ولی خبمن ...

خونه دوطبقه دارن بعد زن ها هم با هم خوب هستن 

اصلا آدم باورش نمیشه 🤣

الان ۵ تا زنو تو یه خونه نگه میداره؟ 😐نه واقعا برام سوالهو اینکه هر زنش چندتا بچه داره؟ میگی یه عال ...

یه خونه دوطبقه داره 

۵ تا زن هاش ۱۵ بچه دارن 

بعد ماشین اتوبوس گرفته برای رفتن به جایی که میخوان برن

الکی گفتم ۲۰ تا ۱۵ بچه دارن 😂ولی زن ششمی هم داره میگیره انشالله تا عید ۲۰ تا میشنبخاطر اینکه بقیه ن ...

وای بازم زیاده که 😂💔

تا عید نفری یکی بیارن میشه ۲۰ تا 😂

نگوووو واییی مهد کودک تعداد بچه هاش کمتره

بعد مردم گوششون درازه ۹ ماه بچه میمونه بعد سقط؟ 😂 بعد کسی از زایمانش خبر نداره؟ 😂

وای جر نخوردن ببخشینا

حالا مرده ازدواج کرد به نظرم یه کارتن کاندوم بهش هدیه بده به مناسبت زن جدید

فقط مرده نه پول داره نه اخلاق نه چیزی با یه لشکر زن و بچه کی به چه دلیلیییی زنش میشه؟؟؟ 

دنیا همیشه کثافت بوده. هرجا آدمیزاد باشه اونجارو به نکبت میکشونه.منتها الان سریع تر متوجه مسائل میشی ...

نه والا قبلا اینطور نبود یا اگر هم بود کم بود الان خیلی کثیف شده