چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گناه که نیست ولی خب ما ۱۲ امام و۱۴ معصوم داریم چرا باید بگیم یا مریم
حضرت مریم در دیدگاه ما، یکی از پنج زن والا مقام تاریخ هستند.
حضرت عیسی هم یکی از پنج پیامبر اولوالعزم که جدا از چهارده معصوم والاترین حجتهای الهی محسوب میشن!
چطور میشه امامزادگان که اصلا حجت خدا محسوب نمیشن رو مورد توسل قرار میدیم و اونوقت پیامبر اولوالعزم توسل بهشون ایراد داره؟!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
ما مسلمان هستیم وشیعه احترام به حضرت عیسی واجب ....اما کمک و توسل فقط حضرت زهرا و پدرشون حضرت محمد و ...
منم مسلمان شیعه هستم.
از خودتون حرف درنیاید!
توسل به پیامبران هیچ منع شرعی نداره.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
[QUOTE=365681331]منم مسلمان شیعه هستم. از خودتون حرف درنیاید! توسل به پیامبران هیچ منع شرعی جالب اینه که حضرت عیسی خودش گفته بعد از پیامبری میاد به اسم احمد که دینش کاملتر ین دینه...اونوقت .... خدا عاقبت همه رو بخیر کنه
شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
[QUOTE=365681331]منم مسلمان شیعه هستم. از خودتون حرف درنیاید! توسل به پیامبران هیچ منع شرعی جالب ای ...
چه ربطی داره؟!
مگر من گفتم ترک مسلمانی کنید و مسیحی بشید؟!
میگم توسل به اولیای الهی هیچ منعی نداره.