2777
2789
عنوان

وایسا دنیا وایسا دنیا من میخوام پیاده شم(طلا گرمی پنج)

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 72 پست
هی عمرمونم همینجوری زود میره بالا

عمرمون کم میشه

سن بالا

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

مگه میشه دیگه طلا خرید 

قبلن هرچی داشتم نزدیک ۲۰۰گرم حدود ۵تا ربع واسه خونه ‌تعویض ماشین و یه ماشین دیگه فروختم

از سال ۴۰۱تا ۴۰۳دوباره طلا خریدم ولی دیگه فکر  نکنم بشه چقدر بخری بشه صد گرم🙁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا داریم نابود میشیم با این هزینه های بالا 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

یعنی باید اوج‌ جوونی ما اینجوری میشد🥲

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
ودلار ۸۰ تومنی

پناه بر خدا 

در اصل باید بگیم 000'800 ریاال!!!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

کاش فقط طلا باشه واجب نیست خریدنشخورد و خوراک و همه چی میره بالاکسی که کارگره چه کنه آخه خدایا

خب همون دیگه طلا بره بالا تخمم مرغم بالا میره

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
مگه میشه دیگه طلا خرید قبلن هرچی داشتم نزدیک ۲۰۰گرم حدود ۵تا ربع واسه خونه ‌تعویض ماشین و یه ماشین د ...

خدارو شکر خونه که واجبه دارین

این قدر بدلهای خوشگل و شیک هس مو نمیزنه با طلا

خیار کیلویی 43،گوجه 38،سیب زمینی و پیاز حدود 30،مرغ بالای 80،گوشت بالای 600 ،لبنیات،سبزیجات و.....

طلا رو نمیخریم،با اینا چه کنیم؟

خدا خودش کمک کنه

زندگی هرروز سخت‌تر میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ما اصلا مگه سواریم که پیاده بشیم ما خیلی وقته پرت شدیم پایین🤣خودمون داغیم نمیفهمیم

الان داغیم نمیفهمیمم چی سرمون دراومده

بنطرتون تا کجا بالا میره یکی نیگفت تا ۲۱ میلیون😐

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خدارو شکر خونه که واجبه داریناین قدر بدلهای خوشگل و شیک هس مو نمیزنه با طلا

من اصلن باور میکنی حتی حلقه مم نمیندازم فقط ترس آینده بچهامو دارم بخوان ازدواج کنن به طلابه چشم پس انداز نگاه میکنم دختر بخواد ازدواج کنه وایه جهاز ۲۰۰گرم طلا باید باشه پسرمم دوبرابرش اصلن به اینا فکر میکنم استرس میگیرم