2777
2789
عنوان

تحلیل سریال ماه و پلنگ😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 117 پست
اشتباه اصلی داستان تقصیر پدر شوهر مادرشوهره بود که اینا هیچی حساب نکردن باید اونم راضی میکردن بعد رض ...

خب اونا حتی هنوز عقد نکرده بودن دختره هیچ حقی به پسره نداره 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه فیلمنامه آبکی با کارگردانی خیلی سطح پایین که اصلا نتونسته از بازیگرا استفاده کنه 

تدوین هم مضخرف تر .. ریتم خیلی کند 

بین مکالماتشون کلی فاصله میفته ،

و در کل اینکه داریوش ارجمند هر سریالی بازی کرده ، به درد نخور و آبکی از کار در اومده 

منم هیچ وقت ازش خوشم نمیمده بااین سریالم خودشوکلاازچشمم انداخت که قراره زندگیمحسن وملکاروخراب کنه

دقیقن 🥲 

ار چرت ترین فیلمایی ک تابحال دیدم ملکا خودش وکیل پدرش اونقدر باشعور بافرهنگ ادم حسابی بعد چرا باید ب ...

هعی😂😂

میگم دیگه خیانت میکنه محسن کتایونم که برا انتقام از ملکا اومده بود اخرش دقیق یادم نیس ولی فکر کنم بد ...

آره 🥲 

یه فیلمنامه آبکی با کارگردانی خیلی سطح پایین که اصلا نتونسته از بازیگرا استفاده کنه تدوین هم مضخرف ت ...

😂😂🤣 بجز سریال ستایش که خیلی خوب بود