2777
2789
عنوان

چقدر من بد شناس هستم این زن شده آفت زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 78 پست
نشونه رو آره میگم طرف باید چیکار کنه می‌خوام بدونم سیاست زنانه که میگن دقیقن چیه؟!هیمنیه که فکر میکن ...

بهترین و کار امد ترین سیاست برای زن حفظ غرور و عزت نفس واعتماد به نفسشه ، 

اینکه بیوفتی دنبال اون زنه یا به شوهره هی تلقین کنی که تو اونو میخوای که کار درستی نیست .

الان وظیفه این خانم محبت به شوهر 

گرم نگه داشتن محیط خونه 

رسیدن به ظاهر و اخلاق و شخصیت خودش 

و در کنارش اتمام حجت با مرد ،که کوچک ترین اشتباهی ازت ببینم میرم و پشت سرمو نگاه نمیکنم .

البته من بیرون میدون وایستادم و شاید از درک استاتر عاجزم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازهم بحث خیانت و زن به جای اینکه بره شوهرشو ادم کنه یا از شوهرش طلاق بگیره، دوباره سوزنش روی زنی که ...

شرایط طلاق ندارم یه پسر دارم ازش بابام مخالفه خودم هم دوستش دارم‌

بهترین و کار امد ترین سیاست برای زن حفظ غرور و عزت نفس واعتماد به نفسشه ، اینکه بیوفتی دنبال اون زنه ...

من هم زیبام شاغلم ده سال از اون زن کوچکترم شیک پوشم مستقل هستم ولی وقتی مرد من کوره نمیبینه این خصوصیاتم رو من الان باید جه کار کنم ؟

نه ظاهرا عشق کورش کرده

خاک تو سرش.یعنی خاک تو سر همه مردای هول کسی که چنتا شوهر داشته به چه درد تو میخوره اخه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
شوهرت با مفهومی به نام عزت نفس آشنا نیست؟اصلا اون مجرد باشه چرا بایدشوهرت دم پرش باشه؟با شوهرت صحبت ...

نه به روش نیاوروم فقط فهمیده رفتم سراغ زنه میگه به آبروی زن مردم بازی نکن 

آفت زندگی شما شوهرته

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓