2777
2789
عنوان

شما یه لباس بچتونو برای چندتا مجلس و اینا میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 29 پست
ی پیراهن آستین بلند مخمل کبریتی رنگ قرمز با یقه سفید داره خودم دوسش دارم اما خانواده شوهرم همش میگن ...

بهشون بگو یکی شما با سلیقه و پول خودتون براش بخرید اگرم نه پس دهنتونو ببندید باتچکر

الانا مگه دیگه میشه به لباس بچه نزدیک شد اینقدر گرونن

هرچی داره سرمه ی چشمتون کنید بابا😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه برای بچه که در حال رشد هست هی هزینه کرد خصوصا لباس عروسیهرچی داره بپوشون.دیدن که دیدن

خب همش مادرشوهرم جلو بقیه میگه چرا برا بچم لباس جدید نخریدی این خیلی زشته وقتی اینجوری میگه دلم میخواد بزنم تو دهنش

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر قرار باشه سبک لباس و مدل لباسی که باب دلمون طبق میل و سلیقه خانواده همسر باشه که هیچ... تنش کن هیچ اشکالی نداره اینقد چیزا گرون شده حالا باید نگران دل اونا بود چی میپسندن یا ن. اهمیت نده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آخه خانواده شوهرم مدام ایراد میگیرن چرا تمراریه یا زشته خب الان مد لباس لش هست یا پیراهن دخترونه بای ...

عزیزم راحت باش 

بهشون محترمانه بگو نظرتو که اختیار لباس بچه با شماست نه اونا

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خب همش مادرشوهرم جلو بقیه میگه چرا برا بچم لباس جدید نخریدی این خیلی زشته وقتی اینجوری میگه دلم میخو ...

این دفعه بگو مادر جون .. فکر کنم سلیقه ی من خوب نیست...   اینبار شما چند تا  لباس خوشگل بخرید براش تا منم یاد بگیرم ازتون کم کم

خب همش مادرشوهرم جلو بقیه میگه چرا برا بچم لباس جدید نخریدی این خیلی زشته وقتی اینجوری میگه دلم میخو ...

یه بار تو خلوت بهش بگو مامان جان دستمون تنگه یا اصلا دوست ندارم برا بچه ی در حال رشد هی هزینه کنم لباس بخرم تجملاتیش کنم لطفا این جملرو دیگه نگید خصوصا تو جمع.هروقت صلاح بدونم براش خرید میکنم.تمام.یا بگو شوهرت بگه

مگه تکراری بودن لباس بچه مهمه؟ما بچه بودیم یه لباس و شونصد بار میپوشوندن😂😂😂

امضاتو خوندم و غمگین شدم،چقدر آدم بدبخت و حقیره و قراره در آینده گرفتار شه،،،هی کاش هرگز ب این دنیا آورده نمی‌شدیم که فردا محاکمه ی سخت در انتظارمونه  از دست این مرگ لعنتی هیچ گریزی نیست

این دفعه بگو مادر جون .. فکر کنم سلیقه ی من خوب نیست... اینبار شما چند تا لباس خوشگل بخرید براش ت ...

وقتی دخترم نوزاد بود مدام میکف چرا لباس تنگه من گشاد می‌خریدم میگف چرا گشاده انقد منم عصبی شدم گفتم همش ی ایرادی میگیرین خوب خودتون بخرین من یاد بگیرم مادرشوهرم وقتی حرف بهش میزنی انگار گوش نداره بشنوه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

وقتی دخترم نوزاد بود مدام میکف چرا لباس تنگه من گشاد می‌خریدم میگف چرا گشاده انقد منم عصبی شدم گفتم ...

الان چند وقتشه دخترت؟

به نظرم یه بار جدی باهاش حرف بزن..

بگو مادر جون حتی اگه لباس دخترم واقعا زشتم باشه خواهش میکنم پیشش اینجوری نگو چون تو روحیه ش اثر میزاره و اعتماد بنفس کم میشه و خجالتی میشه .. بهش حس خوب بده بگو چقدر لباست خوشگله...