2777
2789

یه دوست دارم سه ساله بخشی از روتین و زندگیم شده به شدت باهاش راحتم و باهم صمیمی ایم همه چیز خوب بود تا اینکه امروز این پیام و برام فرستاد 

(هعی میخواستم یه چیزی بهت بگم ...

احساس میکنم دیگه نمیتونم باهات دوست باشم
احساس میکنم وایب بد بهم میدی
می‌دونم مشکل از منه ولی حالم بد میشه.... دلیلش رو هم نمی‌دونم تو واقعا بی نقص و کامل بودی همیشه...
مطمئنم هیچوقت دوستی مثل تو تو زندگیم پیدا نمیکنم همونطوری که قبلاً هم نتونستم پیدا کنم ولی نمی‌دونم چرا نمی‌دونم واقعا ولی جدیدا حس بدی بهم منتقل میکنی
مشکل از منه شاید سرنوشتم همینه که همیشه تنها باشم، شاید....)

اما من دقیقا همون آدم سه سال پیشم اگه تغییری هم کردم اون تغییراتو پا به پای هم کردیم :) 

میدونید نمیتونم به این سادگیا بزارم که تمومش کنه حاضرم هرجوری که دوست داره بشم فقط میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم که همه چیز اینجا تموم نشه؟ :) لطفا :))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتنش سادست ولی من واقعا نمیتونم بزارم اینجوری تموم شه اون حتی از خودم به خودم برام نزدیک تر بود ...

خواست شما اهميتي نداره

وقتي طرف مقابل اين رابطه شمارو نيمخواد..

براتون نهم بود به خواستش احترام ميزاشتين

💕

خواست شما اهميتي ندارهوقتي طرف مقابل اين رابطه شمارو نيمخواد..براتون نهم بود به خواستش احترام ميزاشت ...

نمیدونم چرا احساس میکنم میخواید بزنیدم:/ 

الانم همینکار و کردم به کسی اویزون نشدم و بهش وقت دادم و اینکه شما که نمیدونید رابطه ما به چه صورت بوده؟ الانم دوستم باهاش صحبت کردم اصلا مشکلش با من نیست هر آدمی توی تایمی نیاز داره که تنها باشه و دوستم دقیقا توی اون تایمه و من تا وقتی که حالش خوب بشه منتظر میمونم 

نمیدونم چرا احساس میکنم میخواید بزنیدم:/ الانم همینکار و کردم به کسی اویزون نشدم و بهش وقت دادم و ای ...

توي متن اينكه شما چه جوري بخونيد همون حس رو منتقل ميكنه..وگرنه من چرا بايد شمارو بزنم؟

اين چيزاش اهميتي نداره…چه موقت چه دائم

بايد به خواست طرف مقابل احترام گذاشت

وقني ميگيد من نميزاوم له اين سادگيا تمامش كنه

با چيزي ك الان نوشتين متفاوته😉

💕