2777
2789
عنوان

مادرم انتظار داره توی خونه ی من و خواهر برادرام زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخلاقش چطوره؟ اگه بده حق دارید اگه خوبه😕بزاریدش رو سرتون خدایا هیچکس و تنها نکنهیچکسو زیر بار منت ح ...

بخدا غرغرمون این نیست که پیش ما نیاد

اخه میره خونه ی عروساش، اونا باهاش بدرفتاری میکنن، بهش میگم نرو، باز میره

بهش میگیم با دوستات برو بیرون از افسردگی دربیای، نمیره

میخوایم شادش کنیم، یه کاری میکنه میزنه توی ذوق خودش و ما

بخدا که خوشحالیشو میخوایم ولی انگار دنبال غمه

هیچ دختر پسری از اینک خانوادش بیان خونش بدشون نمیاد اما عروس و داماد اذیت میشن و خوششون نمیاد مثلا ب ...

دقیقا همینه که میگید

بیشتر عروسا و گاهی دامادا ناراحتی میکنن

و حس میکنم مادرم داره تحقیر میشه

مادر بزرگ من سنش بالاست ۹۷ سالشه الان ۷ سالی میشه خونه مامانمه البته گاهی میره چند روری خونه بقیه ای بچه هاش ولی باز میاد پیش مادرم

.وجالبه اگر نیاد مامانم ناراحت میشه😁😁طفلی مامان بزرگم به کسی کاری نداره فقط غذاش میخوره میره یه گوشه میشینه فقط یه مشکل داره اینکه باید هر دو وعده نهار شام غذاش گوشتی باشه گونه نمیخوره🤣

😡فقط طلاق😡
بخدا غرغرمون این نیست که پیش ما نیاداخه میره خونه ی عروساش، اونا باهاش بدرفتاری میکنن، بهش میگم نرو، ...

عزیزم هر کس به طریقی خوشحال میشه 

مثلا یکی تو جمع دوستان خوشحال میشه یکی وقتی خونه بچه هاش می‌ره خوشحال میشه

احتمالا مادرت وقتی پیش بچه هاشه خوشحاله

دقیقا همینه که میگیدبیشتر عروسا و گاهی دامادا ناراحتی میکننو حس میکنم مادرم داره تحقیر میشه

اختلاف دو نسل پیش میاد و همین حس تحقیر ناراحت کننده است ،با خود مادرت هم دوستاته صحبت کنید ،شاید خودشون پیشنهادی دادند

هر حرفی بزنیم میره توی گریه و زاری، اصلا گوش نمیدهکلافه شدیم بخدا

با خواهر و برادرت اول صحبت کنید تصمیم جمعی بگیرید بعد به مامانت پیشنهاد بدید

نوبتی برید خونشون ،ایشون هم بیاد خونتون این عادلانه است

اگر حقوق و مسکن دارند مشکلاتشون کمتره

عزیزم هر کس به طریقی خوشحال میشه مثلا یکی تو جمع دوستان خوشحال میشه یکی وقتی خونه بچه هاش می‌ره خوشح ...

من کارمند بودم، میومد خونمون ، من خسته از سرکار میومدم سرم داد میزد که چرا به شوهرت چایی نمیدی! بعدش میرفتم چرت بزنم میگفت چرا انقدر میخوابی، بیا بریم بیرون حوصله م سر رفته

منم با تن خسته با هزارجور کار و اشپزی که برای فردام داشتم باید میبردمش بازار که دلش باز بشه

بازم هیچی نگفتم و گفتم عزادار پدرمه، ثواب داره یکم بهش روحیه بدم

ولی دیگه الان چندسال گذشته، چقدر باید اینجوری سختی بکشم

نمیتونم بگم بدرفتاره ولی انگار فقط سبک زندگی خودشو قبول داره، با دخالت توی کارا و زندگی ما، واقعا خسته مون میکنه

من کارمند بودم، میومد خونمون ، من خسته از سرکار میومدم سرم داد میزد که چرا به شوهرت چایی نمیدی! بعدش ...

درکت میکنم دقیقا عزیزم 

خود من همین مشکلو با مادرم دارم 

الان مریض شدم و دکتر استراحت مطلق داده بهم دو هفته 

بعد مادرم میگه تنبلی می‌کنی 🥴