2777
2789
عنوان

مادرم انتظار داره توی خونه ی من و خواهر برادرام زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 61 پست

حالا یه روز خونه ی این یه روز خونه ی اون بمونه چه اشکالی داره؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثبت نامش کنید باشگاه یا کلاس بافتنی کم کم دوست پیدا میکنه با دوستاش میره پیک نیک یا دعوتشون میکنه و … 

خونه ش رو آپارتمانی کنید تمام وسایل خونه رو نو کنید که از ذوق اونا بمونه خونه ش ازشون استفاده کنه

شوهر کنه 

شما برید پیشش بمونید مثلا بهش بگید مامان این اخر هفته همه میخوایم جمع بشیم خونه ی تو برو اونجا که ما بیایم

یا مجدد ازدواج کنه اگه شرایطش هست 

یا می‌تونه یه دختر که مثلا دانشجو هست و ... بیاره پیش خودش باهاش هم خونه بشه و پیشش بمونه یکی از اقوام ما اینکارو کرد 

یا شما برید خونش نوبتی و یا اون بیاد خونه شما نوبتی 

در کل خود من مشکل خاصی نمیبینم که مادر نوبتی خونه بچه هایش بره و مثلا یه هفته خونشون بمونه 

خونش هم اجاره بدید براش

خونشو بفروشین نزدیک خودتون براش خونه بگیرین فک میکردم فقط مادرشوهر میتونه مزاحم باشه 💔💔💔💔💔کاش ا ...

هیچ دختر پسری از اینک خانوادش بیان خونش بدشون نمیاد اما عروس و داماد اذیت میشن و خوششون نمیاد مثلا بنظرت شوهر استارتر یا عروسش چقدر تحمل میکنن؟

اره زندگی سخته و واقعیت تلخ متاسفانه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اخلاقش چطوره؟ اگه بده حق دارید اگه خوبه😕بزاریدش رو سرتون 

خدایا هیچکس و تنها نکن

هیچکسو زیر بار منت حتی بچه هاش نبر

زن و شوهر باهم زنده باشن

آخه گفتی سرش غرغر میکنید دلم گرفت

بازم میگم بستگی به اخلاق مادرتون داره