2777
2789

سلام به همگی

خداروشکر کیستی که داشتم خوب شد 🤗

این ماه دوبار اقدام به بارداری داشتم چند روز بعد اقدام اول، دردایی مثل زمان پریودی داشتم که ادامه داشتن و خیلی بی حال و کسل بودم دیگه مطمئن بودم باردارم تا دیروز که دردام بدتر شدن و پریود شدم هنوز امید دارم باردار باشم 😭برا کسی این شرایط پیش اومده که بعد بفهمه باردار بوده؟

اینم بگم که خونریزیم مثل پریودیه زیاد و خیلی غلیظ براهمین شک دارم مال لانه گزینی باشه 

دل دل میکنم برم از بدم یا نه 🥲

ن بابا پریود شدی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود شدی

لک لانه گزینی ن خونریزی!

پیاده روی کن ،با شوهرت پیاز بخورید همراه غذا

تاپیک بی بی چک قبل از موعد منو بخون کمکت میکنه 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

منم اینماه ماه اول اقدامم بود حتی حالت تهوع داشتم حتی ۲تا بی بی چکم مثبت بود ۲تا منفی 

اما پریود شدم اون علائم هم همش بخاطر اینکه بدنت بهم ریخته و به بدنت شوک وارد شده

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بستگی به تاریخ لقاح داره اکثرا روز پریود یا یکی دو روز بعد میشهولی بودن یکی دو روز قبل هم دیدن

من دو روز بعد موعدمه

ینی هفتم

ظهر لک داشتم فعلا قطع شده

ولی وسطایی سیکلم بوده اقدامم.ممکنه لانه گزینی باشه؟