2777
2789
عنوان

دیروز پریود شدم نمیدونم باردارم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 37 پست
من دو روز بعد موعدمهینی هفتمظهر لک داشتم فعلا قطع شدهولی وسطایی سیکلم بوده اقدامم.ممکنه لانه گزینی ب ...

اگه ادامه دار نباشه بله ممکنه باشه 

تو همین تاریخ هایی که گفتم هست لکه بینیتون

استراحت داشته باشین سنگین بلند نکن منظور از سنگین وزنه نیست حتی در حد خرید دو سه کیلویی یکم دوران حساسی هست تا جاش محکم بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ایشالا ماه بعدکیست داشتی پریود نمیشدی؟دارو خوردی؟

انشاءالله. زمانی که فهمیدم کیست دارم برا مراقبتای قبل بارداری رفتمو کیست هموراژیک داشتم از روز اول پریودم قرص خوردم بعد ۲۰ روز که سونو رفتم خداروشکر خوب شده بود 

پریودیامم منظم بود قبلش فقط یه سری علائم داشتم مثل احساس پری معده و سنگینیش، بزرگ شدن شکم ، درد تو رابطه

منم اینماه ماه اول اقدامم بود حتی حالت تهوع داشتم حتی ۲تا بی بی چکم مثبت بود ۲تا منفی اما پریود شدم ...

اره منم علائمی داشتم که برام تازگی داشت برا همین فکر کردم باردارم

میشه بگی چی بود منم دقیقا مشکل شمارو دارم و نگرانم

بهتره اول سونو برید تا نوع کیستتون مشخص بشه بعد دکتر بر اساس نوع کیست براتون دارو تجویز کنه چون نوع و اندازش خیلی مهمه 

من این قرص رو مصرف کردم

بهتره اول سونو برید تا نوع کیستتون مشخص بشه بعد دکتر بر اساس نوع کیست براتون دارو تجویز کنه چون نوع ...

عزیزم دکتر رفتم سونو دادم کیست سه سانتی تو تخم دان چپم دارم و بهم پونیکا و انیسترون داده ولی بشدت وحشت دارم

عزیزم دکتر رفتم سونو دادم کیست سه سانتی تو تخم دان چپم دارم و بهم پونیکا و انیسترون داده ولی بشدت وح ...

منم اول میترسیدم چون یه ۳.۶ سانتی داشتم یه دونه دیگم داشتم ۲ سانت 😁یکم که سرچ زدم دیدم اکثر خانوما دارن درمانشم راحته و زود خوب میشه اصلا استرس نداشته باشو همون درمانی که برات تشخیص داده شده رو ادامه بده انشاءالله بعد یک ماه اثری ازش نیست🤗❤️

منم اول میترسیدم چون یه ۳.۶ سانتی داشتم یه دونه دیگم داشتم ۲ سانت 😁یکم که سرچ زدم دیدم اکثر خانوما ...

یه ماهه دارو خوردم الان پریودم بعد اینک دارو ها دوماهن بنظرت برم زود تر سونو بدم یا باز یه ماه بمونم بعد برم خیلی عجله دارم کاش زود باردار شم