2777
2789
عنوان

واسه اولین بار باهم🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشق خیلی قشنگه🫠

چندسال حسشو نگه داشته بود میدونستم پیگیرمه رفتاراشو کاراشو میدیدم اما من بهش علاقه ای نداشتم الان حس میکنم منم بهش حس پیدا کردم امروز خیلی حرفاش کاراش به دلم نشست نمیتونم بگم عاشقشم چون من قبلا یبار یکی دیگرو تا سرحدمرگ میخاستم و نشد اما خب بااین حالم خوبه فعلا🙂

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
چندسال حسشو نگه داشته بود میدونستم پیگیرمه رفتاراشو کاراشو میدیدم اما من بهش علاقه ای نداشتم الان حس ...

با کسی باش که دوست داره

عشق یک طرفه از سمت شما فقط عذابه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
با کسی باش که دوست دارهعشق یک طرفه از سمت شما فقط عذابه

من تقریبا یکی دوسال پیش ینفرو خیلی دوسداشتم خیلی اخر خیانت کرد تحقیرم کرد و فهمیدم نامزد داره و خیلی بلااها سرم اورد

اما الان پسرخالم خوبه موجه فعلا بهش حس پیدا کردم عاشقش نیستم اما پسر بدی نیس🙂

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

منوپسرعمومم شش ساله باهمیم اوایل هیچکس نمیدونست اما الان دیگه همه میدونن تازه یبارم ابجیم مارو باهم دید همون اوایل که کسی نمیدونست کلی کتک خوردم 😂 الان واسه همه عادی شده ولی متاسفانه خانواده ها شدید مخالف ازدواجمونن دعا کنید بهم برسیم💔 

من تقریبا یکی دوسال پیش ینفرو خیلی دوسداشتم خیلی اخر خیانت کرد تحقیرم کرد و فهمیدم نامزد داره و خیلی ...

زود اعتماد نکن بازم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️