رو ابرام انگاری ، واسه اولین بار بعد چندین سال ب پسرخالم حس پیدا کردم چندسال اون بهم علاقه داشت میفهمیدم از رفتاراش اما بهش اهمیت نمیدادم امروز رفتیم بیرون واسه اولین دستمو گرفت حس کردم میتونه اون کسی باشه ک تکیه گاهم باشه🙂ولی خانواده ها درجریان نیستن و بفهمن شاید بد بشه ، میفهمن بنظرتون؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چندسال حسشو نگه داشته بود میدونستم پیگیرمه رفتاراشو کاراشو میدیدم اما من بهش علاقه ای نداشتم الان حس میکنم منم بهش حس پیدا کردم امروز خیلی حرفاش کاراش به دلم نشست نمیتونم بگم عاشقشم چون من قبلا یبار یکی دیگرو تا سرحدمرگ میخاستم و نشد اما خب بااین حالم خوبه فعلا🙂
منوپسرعمومم شش ساله باهمیم اوایل هیچکس نمیدونست اما الان دیگه همه میدونن تازه یبارم ابجیم مارو باهم دید همون اوایل که کسی نمیدونست کلی کتک خوردم 😂 الان واسه همه عادی شده ولی متاسفانه خانواده ها شدید مخالف ازدواجمونن دعا کنید بهم برسیم💔