2777
2789
عنوان

دهن بچمو تو سونو دیدم خیلی خدارو شکر کردم که سقطش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک قبلی منو ببین چرا من باید اللن اینو ببینم😭😭😭

دیدم عزیزم .من حال روحی خیلی بدی دارم ۱۳,ساله داروی اعصاب میخورم موقع بارداری باید داروعامو قطع کنم ضمن اینکه اصلا دیگه حوصله بچه داری ندارم هنوزم .هیچ کمکی هم ندارم .وضعیت مالی هم خیلی معمولی .ولی خیلی خوشحالم که سقط نکردم چون خیلی توی سونو دلم رفت براش .انگار به ی جایی پناه آورده بود .امیدوارم شما هم تصمیم درست بگیری

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
منم پاشو تو سونو دیدم قلبم لرزید

ای خدا بوی بچه تا اینجا اومد🥺❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

لطفا دوسش داشته باش و وقتی بدنیا اومد نازش کن و بوسش کن دختره یا پسر ؟

گفتن پسر امروز.بد جور مهرش به دلم افتاد امروز.چون زنگ زدم حرم امام رضا گفتم من دیگه سقط نکردم تو هم از خدا بخواه من با این موضوع کنار بیام و دوسش داشته باشم

چه جالب توجه سوراخ شده بود؟ ببین وقتی خدابخادمیشه

نه سوراخ نبود .همیشه نگاه میکردم که اگه مشکوک بود اورژانسی بخورم.هنوزم تو شوکم از کجا اومد 😅😅

خوب سنتونم که عالیه .گفتم شاید سنتون بالاست .ان شاالله براتون حال خوب ،رزق و روزی و شادی همراه خودش ...

مرسی عزیزم انشالله صد برابر دعای قشنگت به خودت برگرده