2777
2789
عنوان

دهن بچمو تو سونو دیدم خیلی خدارو شکر کردم که سقطش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 38 پست
نه سوراخ نبود .همیشه نگاه میکردم که اگه مشکوک بود اورژانسی بخورم.هنوزم تو شوکم از کجا اومد 😅😅

ببخشید ولی شاید وسط کار گذاشتید واول کار نینی اومده😀

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی شاید وسط کار گذاشتید واول کار نینی اومده😀

خخخ نه اصلا ۱۴ساله ازدواج کردم کاندوم هنوز چیزی شروع نشده شوهرم استفاده می‌کنه .

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

خیلی با دیدن تاپیکت خوشحال شدم خدا برات حفظ کنه بچه هاتو ....♥️خیلی قدمش مبارک

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
فدات شم مرسی عزیزم

🥰♥️

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
وضع مالیمون افتضاحه خودم دارم برا ازمون میخونم یه بچه ۱۸ ماهه دارم و....

خودت و تو دلی ت و آزمون و وضع مالی و ... همه چی رو به خدای مهربانی بسپار ک داره امتحانت میکنه بهش اعتماد کنی جز رحمتش چیزی نمیبینی .... 

من بچه یک سال و ۳ ماهه داشتم باردار شدم ... دست بر قضا شوهرم یهو بیکار شد ... هر چی دنبال کار می‌گشت نبود ک نبود ک نبود .... 

همش قرض قرض قرض .... فقط برای اینکه از گرسنگی نمیریم .... یهو ورق برگشت .... کار پیدا شد ... حقوق.. مزایا .... نگم برات ... الهی از این معجزه ها ببینی ک شک نکن می بینی ..... 

الان خدا رو هزارررر مرتبه شکر بعد یکسال زندگی مون خوبه