میشه بارداری سومم.خیلی تاپیک زدم حتی قرص سایتوتک هم خریدم سقط کنم ولی دلم راضی نشد هیچ حسی هم بهش تا امروز نداشتم و تا ی ماه گریه میکردم چون خیلی شوکه شدم با جلو گیری باردار شدم و تازه کمی راحت شده بودم و ضمن اینکه داروی روانپزشکی میخوردم پانیک دارم.امروز رفتم آنومالی دهنش رو داشت باز و بسته میکرد خیلی دلم براش لرزید و خیلی خوشحالم که سقط نکردم.اینو گفتم شاید کسی که قصد سقط داره ببینه .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تاپیک قبلی منو ببین چرا من باید اللن اینو ببینم😭😭😭
دیدم عزیزم .من حال روحی خیلی بدی دارم ۱۳,ساله داروی اعصاب میخورم موقع بارداری باید داروعامو قطع کنم ضمن اینکه اصلا دیگه حوصله بچه داری ندارم هنوزم .هیچ کمکی هم ندارم .وضعیت مالی هم خیلی معمولی .ولی خیلی خوشحالم که سقط نکردم چون خیلی توی سونو دلم رفت براش .انگار به ی جایی پناه آورده بود .امیدوارم شما هم تصمیم درست بگیری
لطفا دوسش داشته باش و وقتی بدنیا اومد نازش کن و بوسش کن دختره یا پسر ؟
گفتن پسر امروز.بد جور مهرش به دلم افتاد امروز.چون زنگ زدم حرم امام رضا گفتم من دیگه سقط نکردم تو هم از خدا بخواه من با این موضوع کنار بیام و دوسش داشته باشم