2777
2789
عنوان

خواستگارم طلا نتونست بخره گفت وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 88 پست

اگه توی شهر بزرگی زندگی میکنید و خودتون هم رانندگی میکنید خب ماشین بهتره.

در کل ماشین واسه راحتی خوبه

اما اینکه میگید یه حلقه هم ندارید خب من درک میکنم واسه یه خانم خیلی سخته.

اگه میتونید نصفش کنید، یه قسمتیش رو برای خودتون طلای ظریف بگیرید که به دلتون نمونه، یه قسمتیش هم برای ماشین نگه دارید که همسرتون هم تلاش کنه بیش‌ترش کنه 

واسه مادرتون فاتحه دادمیعنی چی چجوری؟ یعنی روی بشقاب کوچیک غذا بخوریم؟

ممنون گلم.یه برنامه هست به اسم کالری شمار بشقاب اینو از بازار یا مایکت نصبش کن.بعد بهت میگه برای اینکه لاغر بشی باید در روز چند کالری بخوری بعد هرچی میخوری وارد میکنی تا کالریتو وارد کنه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم فقط گوشواره دارم یه پلاک زنجیرتازه عقدم هستم چ مشکلی میخواد پیش بیاد مثلامشکل شما اینه ک ج ...

نه میگم عروسی نگرفت خب...گفت بخاطر جشن نگرفتیم و طلا پول نداشتم بخرم وام اومد عوض جشن و طلا هات..

عذر میخوام ممکنه سنتون رو بپرسم؟ واقعا راضی هستید از اینکه خیلی خانم ها طلا دارن ب دست اما شما نداری ...

۴۰ سالمه عزیزم 

الان که خب طلا خوب دارم  بعداز ازدواج طلاهامو برای خرید خونه فروختیم هیچ وقت از اینکار پشیمون نیستم چون اگر وابسته به طلا بودم الان خونه خوب نداشتم 

اون زمان طلا نداشتم ولی خونه داشتیم می ارزید 

ممنون گلم.یه برنامه هست به اسم کالری شمار بشقاب اینو از بازار یا مایکت نصبش کن.بعد بهت میگه برای این ...

واقعا کم میکنم باهاش؟

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

اگه بهش عمل بکنی چرا که نه

انشالله ، عمل میکنم اما حس میکنم نمیشه😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

چرا نشه انشاا...از فردا شروع کن

همین الان برنامه بشقابو نصب کردم شروع کردم فداتشم که راهنمایی کردی مهربونم💖

فقط چیز هایی که میخوریم و بزنیم داخلش؟ خودش نمیگه چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر ماشین به اسم خودت میخوره و مال خودته ماشین بنظرم چون احتیاجه ، اگرچه طلا هم در دراز مدت سودش عالیه هر کدومو بخری ضرر نکردی

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

همین الان برنامه بشقابو نصب کردم شروع کردم فداتشم که راهنمایی کردی مهربونم💖فقط چیز هایی که میخوریم ...

خواهش میکنم گلم .عزیزی.من فقط وارد میکردم حالا باز شما نگاه کن ببین کارایی دیگه هم داره یا نه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خواهش میکنم گلم .عزیزی.من فقط وارد میکردم حالا باز شما نگاه کن ببین کارایی دیگه هم داره یا نه

عزیزمی

مثلا من ناهار سوخاری خوردم از کجا بدونم.چند گرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40